Ki ölte meg Kennedy-t?
"Inkább az a kérdés, hogy miért nem tudjuk még 50 év elteltével sem. Valakinek érdeke még most is hogy homály fedje? Induljunk ki ebből kinek lehet érdeke még most is titkolni? Usa eltűri hogy nem derült még fény rá?"
Én nem lennék azért biztos abban sem, hogy ezt nagyon jól tudják, csak titkolják. Bár persze én sem tudom az igazat. Vagy te biztosnak gondolod, hogy csak titok az egész, és a fejesek jól tudjákÍ?
"Usa eltűri hogy nem derült még fény rá?"
Mi eltűrjük az ügynökaktákat?
Szemnyitogató tanulmány a témában:
Dr. Drábik János - Miért kellett meghalnia Kennedy elnöknek?
" [link]
Ja a 97 százalékát nyilvánosságra hozták. Amit már bőven volt idejük meghamisítani:)
A maradék 3 százalékon lehet pontosan le van írva kik , miért és hogyan "végezték" ki Kennedyt.
Lee Harvey Oswald "produkcióját" senki nem tudta megismételni tudtommal.
Pedig sok alkalommal rekonstruálták a helyszínt de egy mesterlövész vagy sportlövész sem tudta a bravúrt bemutatni.
Próbálkoztak több fegyverrel. A régi útjelző táblát is visszarakták a helyére. És megpróbálták anélkül is. Tudtommal senkinek sem sikerült megismételni L.H.O "mutatványát". Van ilyen. :)
Kedves #3!
Már bocsánat, de én lőttem előbb.
Ha vitatod, kénytelen leszek perre vinni az ügyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!