Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Ha Patriot rakétákat kap...

Ha Patriot rakétákat kap Ukrajna arra oroszorszag hogyan reagál? Ez nem újabb eszkalacio ?

Figyelt kérdés

2022. dec. 13. 19:43
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
100%
Nem, nem kellene az atomfegyvert bevetni a Krímért. Nagyon sokan még mindig lebecsülik a Nyugatot.
2022. dec. 13. 22:37
 22/33 A kérdező kommentje:

Reálisan nézve mind 2 oldalnak engedni kéne hogy egy reális üzletet lehessen kötni

De fanatikus mind 2 oldal ezért szerintem sok jóra ne számítsunk itt már nem lehet tárgyalni ez már addig megy ameg valamelyik fél totálisan nem győz lehet 10 év de végül győz valaki .

Én személy szerint ebből az ukrán konfliktusbol kiindulási már értem az egész emberi történelmet hogy miért pusztítottak annyit értelmetlenül az emberek .

Mindig is ezt csináltuk és ezt is fogjuk ez szerintem már genetika .

2022. dec. 13. 22:45
 23/33 anonim ***** válasza:
22:37: én nem is hiszem, hogy az ukránok annyira vissza akarnák foglalni a Krímet. Szerintem az a legutolsó a prioritási listán.
2022. dec. 13. 22:48
 24/33 A kérdező kommentje:

Most állítólag oda készülnek..donbasz nehezebb dió az egy erőd és nem lehet logisztikailag elvagni mint a krim felszigetett.

De persze ott van most bahmut kezdődnek az utcai csaták oda sok ember kell . Ha ott komolyabb csaták lesznek nem lesz erő jelentős csatára máshol.

Kilátástalan ez a háború lehet még 10 évig tart .

Addig mi is fizetjük az árát.

2022. dec. 13. 23:04
 25/33 anonim ***** válasza:
100%

Nem a háború árát fizetjük, hanem a kormány rossz gazdaságpolitikájának és más fatális hibáinak az árát.

2022. dec. 14. 11:06
 26/33 anonim ***** válasza:
35%

25.

Ajvé córesz, ez is a kormány hibája. A háború az semmi, mintha nem is volna.

2022. dec. 14. 11:13
 27/33 anonim ***** válasza:
11:13: Magyarországon van jelenleg az EU legmagasabb inflációja. Ezt legfeljebb részben lehet a háborúra fogni.
2022. dec. 14. 11:58
 28/33 anonim ***** válasza:
100%

27.

Magyarország gazdasága a rendszerváltás óta rossz. Orbán is felelős, de nem pár év alatt jutottunk idáig, hanem ehhez 1990 óta minden kormány "ereje" kellett. Antall operettpolitikája, Horn privatizációja, Torgyán csapása a vidékre, Medgyesi gátlástalan pénzszórása, Gyurcsány őrületei és most Orbán baromságai. Lett volna sok lehetőség a jó irányba haladni, de sosem történt meg végül.

2022. dec. 14. 12:01
 29/33 anonim ***** válasza:
100%

Csak Orbánéknak 2010 és 2019 között volt 9 évük arra, hogy egy sosem látott konjunktúra során Magyarországot elindítsák egy jobb irányba. Elképesztő lehetőséget szalasztottak el.

2022. dec. 14. 12:06
 30/33 A kérdező kommentje:

Nem vagyunk egy szorgos nép ismerjük be .legalábbis a többség nem.

Plusz itt hosszútávú tervezest nem tudsz csinálni mindenkinek minden azonnal kell

Munkahely teremtés azonnal kellet nem évek múlva.

Ahoz hogy tényleg jó legyen kéne egy 10 éves terv és elfogadni azt hogy évekig nem lesz jó.

De persze így meg nem lehet választást nyerni .

2022. dec. 14. 12:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!