Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Zelenszkij mennyire hasonlít...

Zelenszkij mennyire hasonlít a Gyalog galopp levágott karú lovagjára?

Figyelt kérdés

Newsweek: Az ukrán energetikai infrastruktúra heteken belül teljesen összeomlik

[link]

Erre Zelenszkij:

Zelenszkij békeajánlata: Oroszország karácsonykor kezdjen el kivonulni

[link]

2022. dec. 13. 08:35
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
74%

11:01: áj em dö pipöl zsoca? El tudom képzelni a "szerkesztőség" nyelvtudását, ha a vezetőjük ezen a szinten áll. Sajnos, a vadpajtik tendenciózusan hazudnak, orosz propagandát terítenek (pénzért vagy ingyen, mellékes) és ha át is vesznek valahonnan valamit, biztos, hogy elferdítik. Ja igen, látom, az oroszhirek.hu is lehozta, ugyanezzel a címmel. Ráadásul már majdnem egy hete. Jönnek az ukázok a pétervári trollgyárból, mi?

Egyébként elolvastam az eredetit a Newsweek-ben, amire a kérdező feltehetően nem lenne képes. Ez alapján én nem féltem az ukrán energetikai infrastruktúrát.

2022. dec. 13. 11:23
 12/24 anonim ***** válasza:
60%
Srácok csináljunk egy weboldalt, ami csak arról posztol, hogy létezik 4 pupú teve és lila tehén. Mit szóltok, mennyire lesz valódi egy ilyen oldal?
2022. dec. 13. 11:29
 13/24 A kérdező kommentje:
10: Te nagyon tévedsz, ha azt hiszed, hogy van bármiféle "ellenőrző szerv", amely más médiatermékek esetén ellenőrizné a "valódiságot" De még egyszer - csak átvesz híreket, nem kreál fake newst.
2022. dec. 13. 11:33
 14/24 A kérdező kommentje:

11: Hát ebben is tévedtél:

Ukraine's National Grid Could Collapse by Christmas

[link]

Ez még alapfokú angollal is elég egyértelmű kell hogy legyen bárkinek.

2022. dec. 13. 11:36
 15/24 anonim ***** válasza:

13as, nem hirt közöl, hanem kommentárt, véleményt.

Legalább a hir fogalmával lennénk tisztában!

HIR: Lila tehenet találtak az alpokban

Kommentár, vélemény, innentől a Milka lehet a legnagyobb lila hetén importör. Semmi valódisága sincs, csak hozzácsapott gondolat egy hirhez!

2022. dec. 13. 11:39
 16/24 anonim ***** válasza:
14: édesapám, tudod értelmezni a feltételes módod? Ráadásul ez valami NGO segélyszervezet VÉLEMÉNYE, nem hivatalos közlemény. Nem az amerikaiak adták ki, nem a NATO, nem az Unió, nem az ukránok, de még csak az oroszok sem. Tudom, hogy Putyinék nagyon szeretnék végre valami sikerre verni magukat, dehát ami nincs, az nincs.
2022. dec. 13. 11:48
 17/24 A kérdező kommentje:
16: És ki mondta, hogy hivatalos közlemény?
2022. dec. 13. 11:54
 18/24 Alex Fly ***** válasza:
75%
Semennyire.
2022. dec. 13. 12:17
 19/24 anonim ***** válasza:
0%

Mi fideszesek, Zelenszkijt háborús uszítónak tartjuk.

Tetszik, nem tetszik Putyin a világon az egyedüli békepárti ő csinál békét egy nácikkal teli országban, mi támogatjuk a keresztény, nemzeti vezetőként. Az ,hogy lehet milliók fagynak meg, azt csak is Zelenszkijnek köszönhetik, békét kellett volna kötniük.

Mi fideszesek ezt kértük kössön békét Zelenszkij nem tette szétlőtték az országot megérdemelte. Tárgyaljon az oroszokkal, erre ő mit csinál, ész nélkül fegyvereket oszt, harcra buzdítja az ukránokat.

Ja nem vagyok provokátor, legtöbb ismerősömnek szintén ez a véleménye, és fideszesek vagyunk.

2022. dec. 13. 13:35
 20/24 anonim ***** válasza:
62%
Ugye az megvan továbbra is Putyin az agresszor. Addig kell húzni a háborút, és ukrajnát támogatni amíg egész oroszország gazdasági csődbe esik és eltávolítható az orosz rezsim.
2022. dec. 13. 13:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!