Zelenszkij mennyire hasonlít a Gyalog galopp levágott karú lovagjára?
Newsweek: Az ukrán energetikai infrastruktúra heteken belül teljesen összeomlik
Erre Zelenszkij:
Zelenszkij békeajánlata: Oroszország karácsonykor kezdjen el kivonulni
11:01: áj em dö pipöl zsoca? El tudom képzelni a "szerkesztőség" nyelvtudását, ha a vezetőjük ezen a szinten áll. Sajnos, a vadpajtik tendenciózusan hazudnak, orosz propagandát terítenek (pénzért vagy ingyen, mellékes) és ha át is vesznek valahonnan valamit, biztos, hogy elferdítik. Ja igen, látom, az oroszhirek.hu is lehozta, ugyanezzel a címmel. Ráadásul már majdnem egy hete. Jönnek az ukázok a pétervári trollgyárból, mi?
Egyébként elolvastam az eredetit a Newsweek-ben, amire a kérdező feltehetően nem lenne képes. Ez alapján én nem féltem az ukrán energetikai infrastruktúrát.
11: Hát ebben is tévedtél:
Ukraine's National Grid Could Collapse by Christmas
Ez még alapfokú angollal is elég egyértelmű kell hogy legyen bárkinek.
13as, nem hirt közöl, hanem kommentárt, véleményt.
Legalább a hir fogalmával lennénk tisztában!
HIR: Lila tehenet találtak az alpokban
Kommentár, vélemény, innentől a Milka lehet a legnagyobb lila hetén importör. Semmi valódisága sincs, csak hozzácsapott gondolat egy hirhez!
Mi fideszesek, Zelenszkijt háborús uszítónak tartjuk.
Tetszik, nem tetszik Putyin a világon az egyedüli békepárti ő csinál békét egy nácikkal teli országban, mi támogatjuk a keresztény, nemzeti vezetőként. Az ,hogy lehet milliók fagynak meg, azt csak is Zelenszkijnek köszönhetik, békét kellett volna kötniük.
Mi fideszesek ezt kértük kössön békét Zelenszkij nem tette szétlőtték az országot megérdemelte. Tárgyaljon az oroszokkal, erre ő mit csinál, ész nélkül fegyvereket oszt, harcra buzdítja az ukránokat.
Ja nem vagyok provokátor, legtöbb ismerősömnek szintén ez a véleménye, és fideszesek vagyunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!