Putyin bukása után hány új ország fog létrejönni?
Figyelt kérdés
A Szovjetunió szétesésekor 15 új ország jött létre. Még mindig vannak jelentős kisebbségi csoportok Oroszországon belül, valószínűleg Putyin bukása után megpróbálnának elszakadni az oroszoktól.2022. dec. 11. 18:03
A kérdező szavazást indított:
Több mint 5 új ország jönne létre
Kevesebb mint 5 új ország jönne létre
11 szavazat
1/11 anonim válasza:
Egy európa nevű,kontinensnyi ország lesz.
Kíváncsi vagyok milyen életetek lehet ha mindennap Putyin bukását vízionáljátok.
2/11 anonim válasza:
Csecsenföldre gondolsz elsősorban? Van még ezenkívül lehetséges ország?
3/11 anonim válasza:
Egy se, nem esik szét Oroszország. Ukrajna még eltűnhet.
4/11 anonim válasza:
Az orosz konföderáció 8 államból áll hivatalosan. Számolj!
5/11 anonim válasza:
Putyinnal valami történne, megvan az esélye, hogy tőle még radikálisabb ember kerülne hatalomra. Hulla hegyeken is megpróbálnák egyben tartani.
7/11 MDaniel98 válasza:
Szerintem úgy azért nem tud meggyengülni Oroszország, hogy még további darabokra szakadjon.
8/11 anonim válasza:
Remélem szét fog szakani és akkor a "nagy" ország nem tud annyit ugatni, mint most...
9/11 anonim válasza:
Én meg azt remélem hogy visszafordul Putyin kiesésével egy demokratikus úton, és pár év alatt ismét megbízható és demokratikusabb partner lesz.
Ha széjjelesik akkor ott az újabb gond, hogy az atomarzenál hova kerül, és felügyelni a szétesett tagállamokat berendezkedés szempontból. Ne É-Koreai diktatúrák jöjjenek létre.
10/11 anonim válasza:
Mi fideszesek szerint, egy se. Végre náci mentesítik Ukrajnát és akkor már az ukránok is része leszünk.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!