Ukrajna milyen EU-s és NATO-s csatlakozási feltételeknek / követelményeknek felel meg ?
Tegnap is elhangzott ez a hírekben, most még azt mondják, gondoljuk hogy ez Ukrajna vágya.
De hogy is van ez a pszichológiai dolog? Ha elégszer hangoztatunk egy hazugságot az ember megszokja és ha megteszik fel se tűnik vagy mi? :)
Hypno
"Nem figyeltem Urajna fejlődését sem, ahogy más országokét sem."
Szabad kérdeznem, ilyen alapon miért politizálsz úgy, persze ez nem csak rád vonatkozik, hanem sok más emberre is, hogy úgy politizálnak, osztanak kisarkított véleményt, hogy minimális rálátással nem bírnak az adott témáról ?
Hát bakker kvázi statisztikákat kérsz tőlem. Ilyenekre nem vagyok felkészülve, mert nem is érdekel, ezért nem is fogom magam strapálni vele, hogy potosan utánanézzek.
És bőven több mint minimális rálátásom van dolgokra. Annyi legalábbis egészen biztosan mint amennyi neked, vagy ezen a belterjes fórumon annak a pár tucat embernek aki hozzászól a politikai témákhoz.
Te például miért politizálsz ezzel a felkészültséggel, hogy még az is újdonság volt, amit Ukrajna világgazdasági szerepével kapcsolatban írtam, pedig csak pár dolog volt.
Na ugye...
Akkor miért kérdezted tőlem, ha tudtad?
Mindegy, nincs jelentősége.
A kérdésed szempontjából annak van jelentősége, hogy ha be akarnak lépni a natoba vagy az EU-ba, akkor jó hosszú tárgyalások várnak rájuk, meg egy csomó jogharmonizációs faladat. És a végén minden bentlévőnek igent kell mondania a bővítésre. És akkorra kell megfelelniük a kitárgyalt feltételeknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!