Putyin miért hagyta abba az atommal fenyegetozest ? Kina India és Iran raszoltak hogy az nekik sem fér bele ?
Hónapok óta csönd van az atomot illetoen.
Bár pont ma olvastam hogy usa szerint kiboviti és modernizalja az atom arzenalt oroszorszag .
( nem mintha 6000 e atombomba nem tudná többször kiirtani a földet)
😀
Atom fenyegetés viszont alab hagyott gondolom az már egy olyan szint amitől az Ázsiai és dél amerikai vagy indiai lakosok is már tartanak .
1 atomrobbanas valószínű hatalmas pánikot keltene az egész bolygón.
Senkinek se fér bele.
20:45: ja, hogy te ilyen burkolt Kreml-propagandista vagy?
Bakhmuttal jössz, amit az oroszok már vagy öt hónapja ostromolnak, teljesen feleslegesen, mert katonai jelentősége szinte semmi nincs? Bakhmut pontosan az orosz hadvezetés tökéletes inkompetenciájának az iskolapéldája. Még akkor sem hagytak fel a támadásával, amikor a herszoni hídfőt, vagy Harkivot kellett volna megvédeni. Mennek előre, mennek ész nélkül, elértek talán négy-öt kilométer előrehaladást a nyár óta, és több tízezer embert vesztettek. Baromira megérte. És csak erőlködnek tovább, míg egy szép (és valószínűleg már nem túl távoli napon) Ukrajna nekimegy Melitopolnak és elvágja a Krímhez vezető szárazföldi utat. A front gyengén védett, egy ilyen kísérlet teljesen logikus lenne. Ellentétben azzal, amit a horda Bakhmut határában művel. Ráadásul az ukránoknak van téli felszerelésük, ami Putyin bandájáról nem mondható el.
A 150 ezres számot Putyin bírta benyögni, úgyhogy a valóságtartalmában erősen kételkedem. De ha be is vetették azokat a nyomorultakat, hát a nagy részük már le lett darálva. Ugyanez vár a többire is.
Pontosan hol és hogyan javult egyébként az orosz kiképzés és honnan szereztek felszerelést? Forrást kérnék! De ne olyan, ahol a maffiarezsim valamelyik képviselője vartyog.
Végül: terrorbombázással még soha a történelemben senki nem nyert háborút.
21# fehér orosz kikepzok képezték ki őket amúgy Oroszországot ti valami harmadik világbeli országnak nezitek ahol kabatot nemtudnak gyártani??😀😀😀
Orosz országról beszélünk hidd el ok tudják milyen a tél a felszerelesuk ugyan úgy működik télen is
Szerintem szamoljal kicsit mennyi bevétele van az orosz államnak
22:29: Oroszországban még a harmadik világot tekintve is kiemelkedő a korrupció. Pár éve, amikor még bíztam Putyinban, hogy valami normális országot próbál építeni, ránéztem erre az adatra, akkor Kenyával volt pariban. Aztán még két-három évig követtem, és bizony semmit sem javult a helyzet. Elég sokat futott a hír, hogy másfél millió téli felszerelést egyszerűen elsiboltak.
Fehérorosz kiképzők? Az már igen! Lukasenka Rambók! Röhögnöm kell.
23# látszik hogy vérbeli rasszista ruszofob vagy .
A fehér orosz sereg ugyan kicsi de annyira képzet hogy ki tudjon képezni a soralomanyos katonákat.
Amúgy a korrupció semmit nem számít.ha az állam kerül veszélybe akor maganvagyont is be kell szolgáltatni.
Akar hiszed akár nem neked is oda kellene adni a pénzed és csatlakozni a hadseregunkhoz a fiaidal együtt.
Elszokni meg ha nagy a baj nemtudsz mert lezárjak a határt.
De még itt nem tartunk Oroszországnak igenis van deviza bevétele tud akármennyi olcsó ruhát gyártani
Egyedül a lőszer a probléma mert napi 20 e tüzérségi gránátot nemtud meg gyártani de a nyugati készlet is fogyoban.
Kell iran és Eszak Korea segítsége a loszerekben
De ezt az iramot a németek vagy az angolok se bírnak talán csak az USA ha felporgeti brutálisan a loszergyartast
Használati eszközök igenis hogy előállíthatok Oroszországon belül mindenre van nyersanyag
Egyedül az elektronikus cuccokal vannak bajban .
Amúgy nemtudom ismered e a történelmet orosz hadsereg sosem volt korszerű mindig szetvertek a háborúk elején de végül valahogy mindig győz a létszám és a hideg .
Nem kell nyugati professzionális hadero csak egy szintet kell elerni és sokáig tartani .
Krími háború megvan? Orosz-japán háború megvan? I. Világháború megvan? Első csecsen háború? Az különösen nagy égés volt, hm?
Úgy elverték a győzhetetlen orosz armadát, hogy arról kódult.
Egyébként: tudod te, mennyi Oroszország katonai költségvetése a NATO-hoz képest? Még tizede sincs.
És nem mondod: veszélybe került az állam? Hol? Mintha ebben a háborúban a Putyin-rezsim lenne az agresszor. Ezek után bármilyen duma felesleges.
Hol élsz te egyáltalán?
Nem vagyok ruszofób. Én szeretem és ismerem az orosz kultúrát, és nagyon fáj, hogy egy mocskos, tömeggyilkos maffiarezsim hajtotta az uralma alá az országot.
Nem tudok oroszul se angolul azért nem megyek .amúgy szívesen harcolnek a nyugati rendszer ellen .
Amúgy nem propaganda duma csak pusztán a valóság Ukrajna nemtudja visszafoglalni minden földjét.
Persze orosz se Kijevet
Bahmut el fog esni hónapok mulva és igenis van stratégia jelentősége mert közúti vasúti csomópont. Csak te megint hajtogatod az ukrán propagandát.
Mert Ukrajna szerint amit oroszorszag elfoglal az stratégiailag nem fontos vagy elpusztult.
De ez a zelenszky fele maffia kormány akor is hazudik .
Reálisan nézned a katonai jelenteseket látnád hogy kezd változni újra a háború dinamikája nyár óta az orosz védekezett de most több helyen is tamadasba lendultek
Bahmuttol délre 4 települést vettek vissza 2 hete
Donyecknel 1,5 települést
Ugledar mellett Pavlovkat ( igaz ez a támadás megakadt)
Plusz Soledar mellett yakovlevkat ami a Soledarra néző dombokat védte
Valami változott.megjottek tömegével a sorkatonak
Amúgy a másik oldalon is SORKATONAK! Harcolnak semmivel se kepzetebbek
Tudom te és a hozzád hasonló nyugatimadok lenezik a sorkatonakat de igenis komoly harcerteket képviselnek egy idő után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!