Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Miért nem zavarja az embereket...

Miért nem zavarja az embereket, hogy az EU egy LMBTQ-szuperállamot akar létrehozni?

Figyelt kérdés
Nincs nemzetek feletti Európai Egyesült Államok, de az Európai Bizottság úgy viselkedik, mintha lenne. Most éppen egy európai szülőségi bizonyítvány bevezetését szorgalmazza, s arra kötelezné a tagállamokat, hogy elismerjék a más tagállamokban megállapított szülői státuszokat és a szülők ebből levezethető jogait is.
2022. dec. 9. 12:56
 1/8 anonim ***** válasza:
13%
Engem zavar. De úgyis blokkoljuk.
2022. dec. 9. 13:05
 2/8 anonim ***** válasza:
95%

"az EU egy LMBTQ-szuperállamot akar létrehozni"

2 éve az EU még egy covid-diktatúrát akart létrehozni ugyanezen személyek szerint...

2022. dec. 9. 13:13
 3/8 anonim ***** válasza:
Amit nem fogadok el, azt nem lehet rám erőltetni. Ahogy nem kértem covid oltást, ugyanúgy nem leszek meleg vagy színesbőrű simogató sem, tök mindegy, hogy ki mit szavaz meg.
2022. dec. 9. 13:56
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Picit összekeveredtek a tények, a feltételezések és a tévedések a kérdésedben, kedves kérdező.

Az Európai Bizottság nem tud ráderőltetni semmit sem. Az Európai Bizottság javaslatokat dolgoz ki, amit aztán a tagállamok megvitatnak, és szavazással döntenek. Ami nincs megszavazva, az nincs rád erőltetve. Szóval ez egy tévedés.

Hogy magát a cikket idézzem: "a végső szót pedig a Tanács mondja ki, méghozzá egyhangúan."

Attól, hogy az azonos nemű szülők örökbefogadását erőltetik, még nem akarnak "lmbtq szuperállamot" létrehozni. Ez egy tipikus túldrámázós hiszti, nagy szavakkal. Amiről szó van, hogy az EU-nak érdeke egységes koordinációt létrehozni minél több ügyet tekintve. Pl Orbán Viktor közös hadsereget szeretne, mások egységes definíciót a szülőségre. Aztán ezeket megvitatják, megszavazzaák, és vagy lesz belőle valami, vagy nem. Nem kell ebből világvégét vízionálni, ahol mindid minket, normálisékat akarnak agyonnyomni.

2022. dec. 9. 14:11
 5/8 anonim ***** válasza:
Mert engem pl abszolút nem érdekel, hogy otthon a 4 fal közt ki kivel csinálja. Mint ahogy az sem, hogy ki veszi fel a szivárványos karszalagot. (Ugye, ha kötelező lenne meg menne az ajvékolás...) Én egyedül azt nem bírom, mikor reklámozza magát. Mikor felrakja 2 csaj/2 srác a smárolós képet facera. Tiltom is azonnal. Mikor vonulgatnak, egy szál f@szba. Tőlem otthon ki is herélheti magát, de nem vagyok kíváncsi rá. Nekem pl a durva testmódosítás (óriási fültágító, szarv implantátum, egész fejes tetoválás) is undorító. Tiltsuk be, mert engem megbotránkoztat? Nem foglalkozom vele és kész.
2022. dec. 9. 14:47
 6/8 anonim ***** válasza:
75%

"Miért nem zavarja az embereket, hogy az EU egy LMBTQ-szuperállamot akar létrehozni?"

Azért nem zavar, mert nem igaz.

2022. dec. 9. 14:58
 7/8 anonim ***** válasza:
50%
Zavarná, de szerencsére úgysem tudják megcsinálni.
2022. dec. 9. 15:30
 8/8 anonim ***** válasza:

"LMBTQ-szuperállam"

Az meg mi?

2022. dec. 10. 00:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!