Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Hogyan lehet olyan elhibázott...

Hogyan lehet olyan elhibázott lépést tenni, hogy nem veszünk az oroszoktól semmit, és ennek hála hiány alakul ki?

Figyelt kérdés

Normális az Európai Unió? Kik vezetik ezt a gittegyletet?

Alapból, ha lenne amerikai benzin és orosz benzin, nyilván az oroszt venném én is és sokan mások, ha az olcsóbb...

2022. dec. 7. 16:25
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
9-es Nem értjük a kérdést? Nem értjük, hogy mi a probléma? Ha elmondod, akkor szívesen mondunk észérveket.
2022. dec. 7. 16:53
 12/14 anonim ***** válasza:
71%
#9 Bocsi én libbant vagyok és nem értem mi a kérdés. Miből alakult ki hiány, azért mert nem vettünk az oroszoktól?
2022. dec. 7. 17:18
 13/14 anonim ***** válasza:
91%
9# Akkor tessék, egy választ a fogykos fideszeseknek: Nem vonatkozik ránk szankció es olaj ugyanúgy jön az országba. Az import pedig azért állt le mert a külföldi cégek nem hoznak ide veszteséges benzint. A benzin ára pedig azért mennyi mert túl sok az adó rajta és nyerészkedik a válságon a mol és az állam is.
2022. dec. 7. 17:19
 14/14 Koplárovics Béci ***** válasza:
84%

Igazad van. Hagyjuk, hogy lerohanjanak egy országot, lerombolják azt, és eltüntessék a lakosságot. A 21. században ez teljesen normális emberi cselekedet. Szerintem mindenkinek hagyni kellene, és az lenne az igazi.

Hátha végre mi leszünk a következő Szent Vlagyimirovicsnak!

2022. dec. 7. 17:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!