Támogatod Finnország és Svédország NATO csatlakozását?
Soha semmi ilyen ígéret nem volt, különösen nem Kennedy idején.
Kennedy idején már két NATO-tag is volt, amely közvetlenül határos volt a Szovjetunióval, Norvégia és Törökország.
10.
Másmilyet nem lehetett, mert az USA ezt nem fogadná el. Jobb lett volna egy atomháború? Elnézve a világot - igen, de ez egy másik kérdés. Én sem hittem volna el Kennedy hazugságát, vagyis azt elhittem volna, hogy ő komolyan gondolja, de a mögötte álló kipás-sereg már aligha és így a halála sem mondható váratlannak, sőt az egész életét megnézve kiszámítható fordulat volt, hogy elpakolják az útból, mert akadályt jelentett addigra a "fontosabb" köröknek.
Mindegy, ráfaragtak, ennyi. Az meg tök mindegy, hogy mennyire szép vagy sem, ha az erősebb kutya szabály lehetővé teszi, akkor Moszkvától 3 kilométerre is lesz NATO bázis. Természetesen a "demokrácia" nevében.
9: Hülyeség nem élni a jogainkkal, ha érdekeink érvényesítse a cél. Lám, már gondolkodnak is a megoldáson:
"Több tagország jelezte, hogy szükség lenne egy objektív értékelésre, amelyek figyelembe veszik a magyar kormány által november 19. után tett lépéseket. Például Franciaország és Németország is úgy véli, hogy a bizottság értékelésében van egyfajta aránytalanság
11.
34:34 - itt pl. a török NATO leszerelést várta volna el a szovjet fél. Na kb. ilyesmi lehetett, hiába csak egy filmrészlet.
"hogyha orosz vagy kínai sereg állomásozna Mexikóban"
Az USA elcsatolt volna mexikói területeket, hogy az kénytelen legyen orosz vagy kínai segítséget kérni?
16.
Vagy csak nem tudott mit tenni, az "erősebb kutya" szabály érvényesült. És az a világ ami ezen alapszik jó nem lehet. És nem is az.
Oszinten megmondom tok mind1 eus orszag finnorszag ha megtamadnak az oroszok az eunak is van valami vedekezesi paktuma. Es onnantol kezdve egy pillanat h a nato is bele keveredjen.
Inkabb csak lejaratjuk magunk megint h mi vagyunk a szalka a korom alatt ujra.
Nyilvan Orban ezeket a vetokat utokartyanak tartja de ugy latszik arra se elegek h az unios penzeket kizsaroljak.
Nem értem, hogy egyesek miért gondolják a legkisebb mértékben is logikusnak, hogy jó az nekünk, ha a saját katonai szövetségünk nem erősödik... ?
Nem a finnekkel vagy a svédekkel cseszünk ki, ha akadályozzuk a NATO-csatlakozásukat, hanem a NATO-val és magunkkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!