Akik nyugaton élnek, mennyire viseli meg őket a válság?
Figyelt kérdés
Milyen támogatásokat kapnak a kormánytól, mennyire emelkedtek az árak, mennyire okoz nagy gondot a fűtés, van elég élelmiszer? Mennyire érzitek rossznak a háborút és a szankciókat?2022. dec. 6. 18:29
11/15 anonim válasza:
ők is megérzik, de nálunk 2023ba lesz a legnagyobb tréé, amig mi nyakig benne leszünk, ők már kezdenek majd kikecmeregni belőle.
12/15 anonim válasza:
Szerinted 1 és 1.5 millió körüli fizuval egy németet mennyire terhel meg? :D
13/15 anonim válasza:
'Vakíts' még a parasztokat a 1.5millerrel.!
14/15 anonim válasza:
Én már megettem a transznemű fekete gyerekeimet.
15/15 anonim válasza:
Érezni lehet ott is, de itt sokkal nagyobb. Egyrészt, mert mivel alapból csóróbb hely Magyarország, így alapból többet költenek az emberek a fizetésükből élelmiszerre, mint nyugaton arányaiban. Ráadásul az élelmiszerár infláció (meg maga az infláció) még hivatalosan is sokkal magasabb nálunk, mint nyugaton. Tehát duplán jobban érezzük.
Bár Magyarországon is lehet jól élni (pl én és a családom anyagilag jól élünk tisztességesen), de mondjuk itthon jól él 20%, kint meg mondjuk 90%, ráadásul egy nagyon jólfizetett magyar alkalmazott ugyanilyen munkakörben külföldön szintén többet kapna, csak ő abban a 20% ban van, aki itthon is jól él. Az arányok nem tűpontossak, csak szemléltetések.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!