A majomhimlő mizériát az ukrajnai háború törte derékba?
Ugyanez vonatkozhat a covidra is. Év elején elkezdték korbácsolni a szenzációs majomhimlőhöz a hullámokat, csak azért, hogy egyik napról a másikra teljesen dobják a témát.
Mi okozta ezt a jelenséget?
"Gondolom, akkor te is simán át tudnál változni csak úgy homoszexuálissá?"
Kitalálom, abban az áltudományos kamupropagadnában hiszel, hogy úgy születik az ember? Linkeljek pár tanulmányt? :D
@21
"Kitalálom, abban az áltudományos kamupropagadnában hiszel, hogy úgy születik az ember? Linkeljek pár tanulmányt? :D"
Ez akkor vehetem igennek? Át tudnál változni homoszexuálissá?
Te át tudnál változni gyilkossá? Prostivá?
Nyilván alapból kell egy csomó minden ahhoz, környezeti hatás, befolyás meg eleve megfelelően erkölcstelen, féktelen vágyak. De bárhogy csavarod, a tudomány mai állása szerint senki sem születik melegnek. Pont.
"De bárhogy csavarod, a tudomány mai állása szerint senki sem születik melegnek. Pont."
Ne3m ez volt az alapom, csak kíváncsi voltam, mit válaszolsz. Tehát végeredményben azon az állásponton vagy, hogy át tudnál változni, ha megfelelőek lennének a körülmények hozzá. Oké, elfogadom.
Azonban, akkor a következő kérdésem: Mi a helyzet a genderelmélettel, mit gondolsz róla?
@27 Ez nem kötekedés, ti leírtatok valamit, amivel én nem értettem egyet, ebből kerekedett egy párbeszéd. Sajnálom, ha kötekedésnek élted meg, én nerm annak szántam.
Abban viszont igazad van, hogy nem tartozik szervesen ehhez a kérdéshez, így igen, kiírom új kérdésbe. Elnézést az okvetetlenkedésért.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!