Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Szerintetek is kiváló ötlet,...

Szerintetek is kiváló ötlet, hogy Zelenszkij felesége nem csak a háborús győzelmet, hanem igazságszolgáltatást is követel?

Figyelt kérdés

De akkor nyilván az iraki háborút, de még az afganisztánit is műsorra lehet tűzni sőt még sok mást.

Valamint az USA és a nyugati országok felforgató tevékenységét is, amivel országokat döntött romba és káoszba (lsd. Szíria, Líbia stb...). És még büszkék is rá!

És akkor vége lesz a nagyhatalmak önkényeskedéseinek...

2022. nov. 30. 11:30
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
92%

Mi a f@szt diktál bármit is Zelenszkij, vagy a felesége?

Kezdjük itt...

2022. nov. 30. 13:38
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

11: hát ezaz!

múltkor meg az eu parlament első sorában ült

2022. nov. 30. 15:59
 13/18 A kérdező kommentje:

Neki is diktálnak

És majd addig diktálhat amíg a kenyéradóinak érdekében áll.

Aztán már senki sem hall majd róluk.

2022. nov. 30. 15:59
 14/18 anonim ***** válasza:
Az emberi lények is így működnek.
2022. nov. 30. 18:05
 15/18 anonim ***** válasza:

#12 "múltkor meg az eu parlament első sorában ült"

Meglep?

Sorosnak komplett csapata ül ott az EU parlamentjében, a listájuk szerint az övé a legnagyobb frakció bent. Akkor pont Zelenszkij lenne ott meglepő?

2022. nov. 30. 22:57
 16/18 anonim ***** válasza:
#15: Te szegény ember, te. Mi lesz veletek, ha Soros meghal? Vagy már az agitprop kinézte az utód-krampuszt?
2022. dec. 1. 05:51
 17/18 anonim ***** válasza:

#16 Értem.

Szóval cáfolni nem tudsz, nyilván te is tudod hogy igazat írtam - csak nem zavar az hogy Soros csoportja felvásárolta az EU képviselőket, mert benne vagy te is a buliban.

Ez van amikor az pofázik másoknak korrupcióról, diktatúráról aki csinálja.

2022. dec. 1. 12:29
 18/18 anonim ***** válasza:

15: nem lep meg, pont ezért irtam hogy semmi köze ahhoz ami ott van, csak kell oda mutogatni mint a cirkuszba hogy ő áldozat.

de amikor z-vel fotózkodott roncsoknál, na akkor nem volt áldozat.

ez az egész már tényleg filmbe illő, az a vicc hogy ez nem vicc.

16: én nem megyek bele ebbe hogy ezek kinek az emberei, bár nem vitatkozok hogy övé vagy nem, de valóban nem tudnak érdemlegesen bizonyítani hogy nem sorosé, csak hülyének tekinteni a másikat. ez nem azt jelenti hogy igazat mond a 15-ös, de azt se hogy nem mond.

2022. dec. 1. 15:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!