Szerintetek is kiváló ötlet, hogy Zelenszkij felesége nem csak a háborús győzelmet, hanem igazságszolgáltatást is követel?
De akkor nyilván az iraki háborút, de még az afganisztánit is műsorra lehet tűzni sőt még sok mást.
Valamint az USA és a nyugati országok felforgató tevékenységét is, amivel országokat döntött romba és káoszba (lsd. Szíria, Líbia stb...). És még büszkék is rá!
És akkor vége lesz a nagyhatalmak önkényeskedéseinek...
Mi a f@szt diktál bármit is Zelenszkij, vagy a felesége?
Kezdjük itt...
11: hát ezaz!
múltkor meg az eu parlament első sorában ült
Neki is diktálnak
És majd addig diktálhat amíg a kenyéradóinak érdekében áll.
Aztán már senki sem hall majd róluk.
#12 "múltkor meg az eu parlament első sorában ült"
Meglep?
Sorosnak komplett csapata ül ott az EU parlamentjében, a listájuk szerint az övé a legnagyobb frakció bent. Akkor pont Zelenszkij lenne ott meglepő?
#16 Értem.
Szóval cáfolni nem tudsz, nyilván te is tudod hogy igazat írtam - csak nem zavar az hogy Soros csoportja felvásárolta az EU képviselőket, mert benne vagy te is a buliban.
Ez van amikor az pofázik másoknak korrupcióról, diktatúráról aki csinálja.
15: nem lep meg, pont ezért irtam hogy semmi köze ahhoz ami ott van, csak kell oda mutogatni mint a cirkuszba hogy ő áldozat.
de amikor z-vel fotózkodott roncsoknál, na akkor nem volt áldozat.
ez az egész már tényleg filmbe illő, az a vicc hogy ez nem vicc.
16: én nem megyek bele ebbe hogy ezek kinek az emberei, bár nem vitatkozok hogy övé vagy nem, de valóban nem tudnak érdemlegesen bizonyítani hogy nem sorosé, csak hülyének tekinteni a másikat. ez nem azt jelenti hogy igazat mond a 15-ös, de azt se hogy nem mond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!