Az hogy lehet, hogy nyugaton állítólag nincsenek NoGo zónák, a belga rendőrszakszervezet vezetője szerint pedig csak Brüsszelben 20 db van?
Figyelt kérdés
2022. nov. 28. 21:01
1/12 anonim válasza:
Úgy, hogy a liberálisok minden módon titkolják, mit szabadítottak a Nyugatra.
2/12 anonim válasza:
Ki allitotta, hogy nincsenek no-go zonak nyugaton?
3/12 anonim válasza:
#2: Pl. ti. Ezt hangoztatjátok már évtizedek óta, hogy ez csak a szélsőjobb kitalációja. Most meg, amikor már mindenki tisztában van vele, hogy létezik, hirtelen úgy tesztek, mintha sose tagadtátok volna. Undorítóak vagytok.
4/12 anonim válasza:
Elég csak bemenni Brüsszelbe vagy Párizsba. Rögtön nem állítja a libsi paraszt. Egyébként meg csak kösd ki egy fához a szerinte nem non go zónában és három nap után menj érte!
Muhhhahhhahhhahhha...
5/12 anonim válasza:
Ami náluk no-go zóna, azok nálunk teljes megyék. Ez a különbség.
Amíg nincs valami egzakt definíciója, addig folyton el fogunk beszélni egymás mellett.
6/12 anonim válasza:
Ülj már le pávus! Egyszer menj be, utána már definiálni is tudod!
Ha életben maradsz...
Muhhhahhha...
7/12 A kérdező kommentje:
Ezt a kérdést annyira vártam!
2022. nov. 28. 21:51
8/12 anonim válasza:
Csak azert batorkodtam megkerdezni, mert en ezt meg soha senkitol se hallottam vagy olvastam, es tudtommal vannak no-go zonak. Ezert nem ertettem, hogy honnan vetted.
9/12 anonim válasza:
No go zóna...
Van olyan?
Most mit nyulaskodsz, amíg fiatal voltam én mindenhová be mertem menni, mert tőlem kellett félni, ez a titka.
Most is be mernék, csak már lusta vagyok mászkálni, nem járok sehova.
10/12 anonim válasza:
Állítólag nincsenek, de a belga rsz vezető azt állítja hogy vannak? Akkor most vannak vagy nincsenek állítólag?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!