A marokkóiak elverték a szivárványos belgákat. Mit gondoltok?
5, azt nem értem, hogy a marokkóiak miért balhéztak Brüsszelben, ha elverték őket? Nem sajátították még el az európai focikultúrát. Csak akkor balhézunk, ha kikaptunk.
Próbáltam ideológiai iránymutatást venni a független, objektív médiában, de ott sem tudták elmagyarázni miért volt a cirkusz [link]
"A marokkóiak elverték a szivárványos belgákat. Mit gondoltok?
Az MI szerint belgium nyei a VB-t. A helyzet azonban mást mutat...."
Értem én, hogy szivárványos, de gondolod, hogy egyetlen jelző a lényege annak, hogy a kérdésben kétszer is benne van, hogy a marokkóiak győztek?:D A jelző fontosabb, mint maga a kétszer is megfogalmazott állítmány?:D
Ráadásul a válaszok: Igen/nem/talán
Tehát van egy tényünk, miszerint a marokkóiak elverték a belgkat fociban. Tegnap. Megtörtént, Megmásíthatatlan. De azér itt egy szavazás, hogy igen vagy nem?:D Esetleg talán?:DD
Mintha azt kérdeznéd, hogy "tegnap 2022 november 27-e volt?" és erre mehet egy igen-nem-talán szavazás:D
Ez alapvetően nem politikai kérdés, hiszen egy az egyben a focival foglalkozik. Lehet, hogy a Kérdező másra kíváncsi, de nem azt kérdezte.
De igazából sportnak is gyenge, hiszen a kérdező is tudja, hogy igen, a marokkóiak nyertek...
Kameron veri a szerbeket
Fidelitas/Fidesz iródábab -> 😿😿😿😿
18 már amikor a szivárványos karszallagozást, térdepeléseket elkezdték kiengedték a démont a palackból. Ez csak annak a következménye.
De még mindig nem értem hogy marokkói szurkolók miért vertek szét dühösen utcákat Brüsszelben, ha egyszer legyőzték őket?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!