Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » A marokkóiak elverték a...

A marokkóiak elverték a szivárványos belgákat. Mit gondoltok?

Figyelt kérdés

Az MI szerint belgium nyei a VB-t. A helyzet azonban mást mutat....

[link]

[link]

2022. nov. 28. 10:30
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
Nem nézek focit.
2022. nov. 28. 11:01
 12/25 A kérdező kommentje:

5, azt nem értem, hogy a marokkóiak miért balhéztak Brüsszelben, ha elverték őket? Nem sajátították még el az európai focikultúrát. Csak akkor balhézunk, ha kikaptunk.

Próbáltam ideológiai iránymutatást venni a független, objektív médiában, de ott sem tudták elmagyarázni miért volt a cirkusz [link]

2022. nov. 28. 11:04
 13/25 anonim ***** válasza:
100%
Én úgy tudtam, hogy ha veszít a csapat, azért iszunk, ha nyer a csapat, azért iszunk.
2022. nov. 28. 11:15
 14/25 A kérdező kommentje:
13 iszunk, de nem balhézunk ha nincs miért ugye.
2022. nov. 28. 11:20
 15/25 anonim ***** válasza:
10: olvasd el még egyszer a kérdést, a lényeg felett átsiklottál...
2022. nov. 28. 11:22
 16/25 anonim ***** válasza:

"A marokkóiak elverték a szivárványos belgákat. Mit gondoltok?

Az MI szerint belgium nyei a VB-t. A helyzet azonban mást mutat...."

Értem én, hogy szivárványos, de gondolod, hogy egyetlen jelző a lényege annak, hogy a kérdésben kétszer is benne van, hogy a marokkóiak győztek?:D A jelző fontosabb, mint maga a kétszer is megfogalmazott állítmány?:D

Ráadásul a válaszok: Igen/nem/talán

Tehát van egy tényünk, miszerint a marokkóiak elverték a belgkat fociban. Tegnap. Megtörtént, Megmásíthatatlan. De azér itt egy szavazás, hogy igen vagy nem?:D Esetleg talán?:DD

Mintha azt kérdeznéd, hogy "tegnap 2022 november 27-e volt?" és erre mehet egy igen-nem-talán szavazás:D

Ez alapvetően nem politikai kérdés, hiszen egy az egyben a focival foglalkozik. Lehet, hogy a Kérdező másra kíváncsi, de nem azt kérdezte.

De igazából sportnak is gyenge, hiszen a kérdező is tudja, hogy igen, a marokkóiak nyertek...

2022. nov. 28. 11:30
 17/25 anonim ***** válasza:

Kameron veri a szerbeket

Fidelitas/Fidesz iródábab -> 😿😿😿😿

2022. nov. 28. 11:35
 18/25 MDaniel98 ***** válasza:
A poltikát a sporttól mindkét oldalnak a lehető legtávolabb kellene tartania. De látom ez egyre kevésbé megy.
2022. nov. 28. 11:42
 19/25 A kérdező kommentje:

18 már amikor a szivárványos karszallagozást, térdepeléseket elkezdték kiengedték a démont a palackból. Ez csak annak a következménye.

De még mindig nem értem hogy marokkói szurkolók miért vertek szét dühösen utcákat Brüsszelben, ha egyszer legyőzték őket?

2022. nov. 28. 12:09
 20/25 anonim ***** válasza:
100%
Semmit, a jobban teljesítő csapat nyert, és pont. Szerencsére a sportban az erőviszonyokat nem a politika határozza meg...
2022. nov. 28. 16:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!