Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Kína hadba lépésével mely...

Kína hadba lépésével mely országok csatlakoznának szövetségesként az oldalán?

Figyelt kérdés

2022. nov. 27. 22:11
 1/9 XXX-YYY ***** válasza:
25%
BRICS országok főleg Oroszo. (bár szerintem segíthetett volna Kína többet most nekik)
2022. nov. 27. 22:15
 2/9 anonim ***** válasza:
0%
Ha Kína belépne ebbe a felfordulásba, már másnap ülnék is a Bejing-i gépre hogy elsőként építsek egy új és szép jövőt Kínában.
2022. nov. 27. 22:19
 3/9 anonim ***** válasza:
95%

Az attól függ ki ellen lépne hadba.

Ha a NATO ellen és Kína lenne a kezdeményező, akkor senki. Ha megtámadnák Indiát akkor megint nem állnának melléjük, esetleg csak Pakisztán és az őket támogató, de Indiával ellenséges országok, bár nem sok ilyen létezhet.

Ha lerohannák Tajvant akkor lenne némi felzúdulás meg ENSZ határozat és ejnye-bejnye, aztán ennyi.

Ha viszont Kína lenne a megtámadott fél vagy a NATO hadba lépne az oroszokkal szemben és Kína csatlakozna az oroszokhoz, akkor mennének szépen sorban azok akik most sem jó barátai az USA-nak.

2022. nov. 27. 22:19
 4/9 A kérdező kommentje:
Azt hittem azt írjátok Észak-kórea, Mongólia?
2022. nov. 27. 22:32
 5/9 anonim ***** válasza:
38%

Ezek az országok nem tudják mobilizálni a hadseregüket. Kizárólag vasúton tudnak közlekedni amíg európa/amerika a világ túloldalán is harcolhat.

Szóval szétlövöd a vonatsínt és ott áll kína a vonatállomáson...

2022. nov. 28. 05:25
 6/9 anonim ***** válasza:

Tévedtél.

2022. nov. 28. 08:21
 7/9 A kérdező kommentje:

5. Nem azt kérdeztem milyen haderőt képviselnek.

Mondjuk Kína pont nem de É-Korea Mongólia lehet leáll vasút nélkül. De akkor ott a ló..:)

Egyes afrikai országok szoros energia szerződésekkel és kínai függőségi politikával?

2022. nov. 28. 10:26
 8/9 MDaniel98 ***** válasza:
Mondjuk Mongóliát meg Észak-Koreát valószínűleg levernék már csak a számok alapján is, és én nem hiszem, hogy sokaknak érdekében lenne megbosszulni őket, de Észak-Korea az atommal még okozhatna kellemetlen perceket Kínának, bár az a phenjani elit számára halálosítélet aláírásával egyenértékű.
2022. nov. 28. 11:38
 9/9 anonim ***** válasza:

Az észak-koreaiak csak azért nem pusztulnak éhen, mert Kínából jön az ellátmány.

Mongóliát Taivan még 30 éve is a saját részének tekintette, de nem hinném hogy ott bárki kína mellett szállna hadba.

2022. nov. 28. 14:35

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!