Akik itt azt magyarázzák, hogy az LMBTQ-s kérdések gyűlöletet keltenek, aminek az eredménye a colorádói melegbáros gyilkossághoz hasonló esetek, azok tisztában vannak vele, hogy az elkövető is LMBTQ?
Nem, nem fenyegetőztem, és bem feljelentéssel!
Bejelentést tettem ismeretlen tettes ellen közösség elleni uszításért! Bejelntést!
Nem az.
Olyan torz az agyad, hogy látsz egy tragédiát ahol emberek haltak meg, (pontosabban gyűlöletből ölték meg őket - olyan gyűlöletből ami benned is megvan) és az az első gondolatod, hogy hogy használhatnád fel ezt a tragédiát a meleg közösség provokálására.
Őszintén nem tudom, hogy hogy lehet valaki ilyen szar ember.
"Csak épp kiderült, hogy az LMBTQ-k ölik egymást, nem az általunk "felhergelt" jobberek őket."
Semmi ilyesmi nem derült ki. Egyetlen esetről volt szó, ez eleve nem változtat más eseteken.
#18 Ne játszd a hülyét. Mindketten pontosan tudjuk hogy a feltett kérdéseid tele vannak hasonló provokatív, homofob kérdésekkel, amiket vagy megpróbálsz ilyen sunyi patkány módon ártatlan érdeklődésnek álcázni, vagy nem.
Tartsál már egy kis önvizsgálatot...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!