Helyeslitek, hogy a Fidesz EP-képviselői felszólítják a magyar baloldalt, álljanak végre a magyarok oldalára?
Ne szavazzák már meg, hogy ne juthassunk hozzá a minket megillető uniós forrásokhoz!
Én nem vagyok se jobboldali se baloldali.
De az ellenzék k*rvára nem egyenlő a Magyarokkal, vagy Magyarországgal.
Az ellenzékiek konkrétan debilek.
Pláne amikor önmagukat sem képesek meghatározni. Talán nem kellene a nevünkben pofázniuk.
Akkor se, ha az ellenzési hívőknek szól a show.
A baloldal megtanulta Lenintől a taktikát, aki kimondta, hogy: - a helyzet minél rosszabb, annál jobb! -
Úgy gondolják, hogy ha már teljes nyomorban van az ország, akkor puccsal, forradalommal, vagy akár sima választásokon átvehetik a hatalmat, de ehhez annyira le kell romlani a helyzetnek, hogy a Fideszre szavazó választók csalódva bennük másra adják a voksukat, de szerintem inkább egy szélsőjobb, vagy szélsőbal párt kerül majd hatalomra, ami jelenleg talán még nincs is, mert az emberek az EU-ban is csalódni fognak és a politikai paletta összes jelenlegi pártjában, talán a Munkáspártot kivéve, mert már ott tartunk, hogy a kádári éra mint rózsaszínű mesebeli csodavilág dereng fel az azt megéltek emlékeiben.
"Szerintük nem teljesítjük megfelelően a korrupcióellenes feltételeket."
Szerinted megfelelően teljesítjük a korrupcióellenes feltételeket?
Igen, vagy nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!