Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Az EP határozata, miszerint...

Az EP határozata, miszerint Oroszország terrorista állam a 3. világháborút jelenti?

Figyelt kérdés
Természetesen akkor, ha a Bizottság elfogadja a határozatot.
2022. nov. 23. 23:33
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

Egy frászt, ez automatikus háborút jelent!

Hiszen terroristák!

2022. nov. 24. 01:02
 12/18 anonim ***** válasza:
60%
Jelentsétek
2022. nov. 24. 01:04
 13/18 A kérdező kommentje:
Attól még a kérdés fennáll sajnos, ha ezt esetleg ki is törlik.
2022. nov. 24. 01:06
 14/18 anonim ***** válasza:
73%
Nem fogják törölni szerintem. De ne csak a saját verziódat fújd, hanem érvelj az mellett, hozz valamilyen bizonyítékot, hogy szerinted a NATO milyen szintű-fokú függelemben áll az EP-vel vagy a Bizottsággal.
2022. nov. 24. 03:21
 15/18 A kérdező kommentje:

Hogyhogy milyen szinten? Viccelsz?

Hiszen az európai tagállam országok finanszírozzák, nevezik ki a vezetőit és arra hivatott, hogy a hadserege legyen, legalább is az európai fele az európai részének.

Na persze ott van még az USA is, de erről írtam az előbbiekben.

Nincs külön magyar, vagy német hadsereg, csak a NATO van, amely mindannyiunké, akik a tagjai vagyunk. Na és az EU tagjainak legfelsőbb fóruma az EP, annak meg a bizottság.

Mellesleg azért írtam ki a kérdést, mert engem kifejezetten aggaszt ez az arrogáns lépés, számomra nagyon úgy tűnik, hogy az EP roppant mód elgaloppírozta magát, nem törődve az esetleges következményekkel.

Valami érdemi megnyugtatást vártam volna, de eddig semmi ilyen nem jött.

Talán a Bizottságnak lesz esze és megsemmisíti ezt az ostoba és rendkívül veszélyes határozatot, mert sajnos az amerikaiaktól szerintem semmi jót nem várhatunk ebben a vonatkozásban.

2022. nov. 24. 06:42
 16/18 Isti22 ***** válasza:
61%

Az elmúlt tíz év során sem tört ki:

https://www.gyakorikerdesek.hu/politika__kulfoldi-politika__..

2022. nov. 24. 06:58
 17/18 A kérdező kommentje:
Na azért akit terroristának minősítettek, azzal kitört...
2022. nov. 24. 07:06
 18/18 MDaniel98 ***** válasza:
Nem, ez ahhoz kevés.
2022. nov. 24. 10:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!