Kína miért nem támadja meg Tajvant, amíg az ukrajnai
háború tart? Miért nem segítenek az oroszokon?
Figyelt kérdés
Ennél jobb lehetőség soha nem lesz Tajvan elfoglalására. Az EU-t egy az egyben kinyírnák a Kína ellen bevezetett szankciói és fegyvereket sem nagyon küldenének. Egy orosz-kínai-iráni szövetség már meg tudná törni az amerikaiak rémuralmát.
Na, jól bemutattad a hozzáállást, ahol egyik esetben aggódunk a demokráciáért a támadás után, a másik esetben "há mosmé?!" a reakció. Álságos!
2022. nov. 22. 18:40
12/23 anonim válasza:
10.
A másik oldal pedig Izrael támadásaival szemben elnéző, akkor is ha civileket lőttek. Bár ott a "távoli"(?) rokonság is egy befolyásoló tényező.
2022. nov. 22. 18:44
13/23 anonim válasza:
Szerintem nem készültek fel még rá katonailag.
2022. nov. 22. 21:54
14/23 anonim válasza:
elsősorban megpróbálják "normál" diplomáciai stb módon. de a katonai beavatkozást sem vetik el. ezt egy elemző mondta, tvben hallottam (szebben fogalmazott már nem emlékszem pontosan hogy)
"Ha a nyugat elfordul tőle, nem lesz mit legyártani és eladni"
kérdésem van: nem úgy van hogy az eu kína nélkül, hasonlóképp szívnánk mint az orosz energiahordozók nélkül?
2022. nov. 23. 01:34
15/23 anonim válasza:
2# hát a nyugat főleg USA egy háború esetén se fogja leállítani a Kínával való kereskedést épp ez az hogy Kína az egyik legnagyobb és legfontosabb partnere vagyis azzal csak magukat lőnék meg Kína meg adná el továbbra is Ázsiába meg délamerikába amit kell.
2022. nov. 23. 08:06
16/23 anonim válasza:
08:06: Ázsia meg Dél-Amerika, Istenem...
Tudod te azt, hogy mekkora az ázsiai és dél-amerikai piac a nyugatihoz képest?
Szerencsére a kínaiak tudják...
2022. nov. 23. 09:01
17/23 anonim válasza:
16# nos mivel ezek az országok bármiért hajlandóak dupla árat fizetni míg a nyugat olcsóbban veszi így elég nagy ott van az 1 milliárdos india na meg Ausztrália hogy Óceánia is ide hozzuk. Értem én hogy agymosott vagy de ne nagyon dicsekedj vele
2022. nov. 23. 09:48
18/23 MDaniel98 válasza:
Ha tényleg világháborús helyzetet akarsz előidézni, akkor ez egy jó ötlet. Ha nem, akkor viszont nem.
2022. nov. 23. 10:29
19/23 anonim válasza:
09:48: a nagy kérdés az, hogy miből? :DDDD
2022. nov. 23. 11:48
20/23 anonim válasza:
Az USA nem támogatja Tajvant? Olyan vedelmi rendszert épìtettek ki,hogy azért nem támad Kína. Meg kijelentették,hogy odamár konkrétan beavatkoznak.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!