Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » 11 év börtön Elizabeth Holmes-...

11 év börtön Elizabeth Holmes-nak. Most hogy éreznek a feministák?

Figyelt kérdés

[link]

Ez a nő volt kikiáltva anno a női Steve Jobs-nak, hiszen tökéletesen lehetett rajta prezentálni azokat az "értékeket", amelyeket ma a feminista kurzus a nőktől elvár: okos, ambíciózus, karrierista, kreatív, sikeres vállalkozó és még gyermekei sincsenek, mindent beáldozott a csodás és követendő életpályamodell oltárán. Gyerünk nők, látjátok, így kell, dobjátok el a pelenkát azonnal!

Aztán kiderült, hogy amit véghezvitt az valójában nem más, mint az évszázad üzleti csalása: azt állította, hogy egyetlen csepp vérből MINDEN betegség kimutatható lesz, és erre dollármilliókat csalt ki olyan befektetőktől, akiknek nem volt túl szép a modern, karrierista, lángész nő imidzse.

2022. nov. 21. 23:55
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
94%

9, csakhogy én nem zoktam kérdést feltenni erről, temeg igen:D

Nyugi, a feminizmusnak pont az a koronája, hogy egy nő ibünözőt ugyanúgy ítélnek el mint egy férfit. Ez így van rendjén.

2022. nov. 22. 14:19
 12/17 A kérdező kommentje:
10 nem is célom, hogy jól kijöjjek előtted bármiből, mondjuk az se derült ki, hogy egyáltalán milyen rossz gödörbe kormányoztam magam, amiből szerinted ki kéne jönnöm. Vagy csak fingod nincs arról, hogy mit beszélsz, és puffogtatod a szavakat, mert érveid nincsenek? :)
2022. nov. 22. 16:02
 13/17 anonim ***** válasza:
94%
12, ezt speciel te cisnálod ezzel a kérdéssel...
2022. nov. 22. 16:07
 14/17 A kérdező kommentje:
13: mi mellett kellene még érveljek, amire nem tértem ki a kérdésben?
2022. nov. 22. 16:46
 15/17 anonim ***** válasza:
94%
Hogy miért a feminizmus buktáját látod abban, amikor a feminizmusnak köszönhetően nem kímélnek egy bűnözőt a neme miatt. Azaz pont az történik amiér ta femnizmus küzdött.
2022. nov. 22. 16:52
 16/17 anonim ***** válasza:
95%
#14 nem nekem válaszoltál, de szerintem azt, hogy nem érted a feminizmust. A feminizmus lényege az egyenlőség. Így a jog előtti egyenlőség is. Ezért ha valaki bűnt követ el, ugyanúgy megkapja a büntetését akár nő, akár férfi. Mihez kéne ezen felül a feministáknak szólni? Egy csalót most lecsuknak. Helyes. Mi a problémád?
2022. nov. 22. 16:53
 17/17 anonim válasza:
100%
Mit szólnának hozzá? Nők is lehetnek bűnözők. Szerintem nagyon is megérdemelte
2022. nov. 30. 13:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!