Az LMBTQ-mozgalom az egyházat is megpróbálja majd befolyása alá vonni, hogy természetesnek fogadják el a homoszexualitást, transzneműséget?

Jajj de nagyon félted azt a “szent” egyházat xdd
Majd ha kirakták maguk közül a pedofilokat akkor fujjoljanak azokra a szerencsétlenekre akik melegnek születtek
Fsz kivan hogy tényleg mindenki azt hiszi joga van egyáltalán véleményt alkotni hogy két felnőtt ember mit csinál közös megegyezéssel az ágyban. Nem lehetne már végre témát váltani??

"Véleményt alkotni azt joga van mindenkinek."
Magában.

13as, nem, ez a szolósszabadság és a demokrácia alapja.
Jogod van véleményt alkotni, de addig, amig a véleményeddel nem bántasz másokat!
Alapvető emberi jog a saját vélemény!

332. § Aki nagy nyilvánosság előtt
c) a lakosság egyes csoportjai ellen – különösen fogyatékosságra, nemi identitásra, szexuális irányultságra tekintettel gyűlöletre uszít, bűntett miatt három évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.

Pontosan, ez az, amit el kell dönteni, meddig tart a szólásszabadság!
Neked jogod van homofóbnak lenni, sőt ahhoz is jogod van, hogy kimond, hogy homofób vagy és nem szereted a melegeket. Viszont, hergelni, uszitani, vagy a véleményeddel másokat bántani, megalázni, továbbmegyek, a jogaiktól megfosztani, na ehhez már nincs jogod!

"Neked jogod van homofóbnak lenni, sőt ahhoz is jogod van, hogy kimond, hogy homofób vagy és nem szereted a melegeket. "
Ahhoz már nincs jogod, hogy kimondd (így, két d-vel), hogy nem szereted a melegeket, vagy más kisebbségbelieket. Ugyanis azzal, adott esetben már megvalósítod az uszítás büncselekményét.

Nem, ez nem igy van, bár normális ember, egyszerűen továbblép, ha valamit nem szeret.
Én leirhatom, hogy nem szeretem a gombát és a gombás ételeket, ez nem bűncselekmény, de nem járok direktbe teleköpködni az összes oldalt, ahol gombás recepteket jelentetnek meg, mert elfogadom, hogy vannak emberek, akik meg velem ellentétben szeretik a gombát.
De ettől, még leirni, hogy nem szeretem a gombát, nem bűncselekmény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!