Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Az ukránpártiak mit szólnak,...

Az ukránpártiak mit szólnak, hogy az ukránok nyíltan hazudnak a lengyel rakétatámadásról, amin már Biden és a NATO is kiakadt?

Figyelt kérdés

"„Az ukránok nyíltan hazudnak” – kiakadt a NATO egyik diplomatája a Financial Times-ban"

[link]

Ez a hála a rengeteg támogatásért?

2022. nov. 18. 06:53
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
77%

Párszázezer Ukrán menekült befogadása és ellátása (egyébként helyesen) hypno szerint nem támogatás.

Bár ha valaki csak 444et olvas.

2022. nov. 18. 11:07
 12/24 anonim ***** válasza:
26%

Melyik Magyarország fogadott be párszázezer menekültet?

Kevered azzal, hogy hányan hagyták el Ukrajnát Magyarország irányában.

Megjegyzem ezek ellátását nálunk a civil szervezetek végzik - na nem a CÖF-CÖKA - és javarészt az EU finanszírozza.

2022. nov. 18. 11:18
 13/24 anonim ***** válasza:
61%

12

Nem tudom te hol élsz, az én személyes környezetemben van egy fél városnyi ukrán család, akik itt élnek, dolgoznak, akikről rendszeresen gondoskodunk. És ez egy kis terület. Országosan sok ilyen van.

(ruha, bútor, élelmiszer, lakhatás).

Nem támogatás?

2022. nov. 18. 11:22
 14/24 anonim ***** válasza:
42%

[link]

Ja, hogy a kormány sunyizik ezzel is? Hát az bizony lehet. Szokásuk. Miért pont ebben lennének egyenesek és őszinték...

2022. nov. 18. 11:35
 15/24 anonim ***** válasza:
61%

Ej te végtelenül szerencsétlen, ha hozzájárul a költségek egy részéhez, akkor az EU finanszírozza? amit a többiek adnak hozzá az smafu mi?

Miért kell ilyeneket, mint te eltartanunk?

2022. nov. 18. 11:39
 16/24 anonim ***** válasza:
30%

"ha hozzájárul a költségek egy részéhez..."

Mennyi is az a költség? Vagy hazudnak róla, vagy nem válaszolnak.

Valaki hazudott neked. Engem nem te tartasz el. Inkább én téged a fostos ársapkákkal, meg rezsicsökkentésekkel.

2022. nov. 18. 11:46
 17/24 anonim ***** válasza:
41%

Mennyi is az a költség?

Azt csak sejtem, hogy a hozzád hasonló fogyatékosokra mennyi megy el a TB-ből. Túl sok.

Hogy mi a kis közösségünkkel mennyit gyűjtünk össze és fordítjuk rájuk, ahhoz meg semmi közöd.

2022. nov. 18. 11:48
 18/24 MDaniel98 ***** válasza:
57%
Hát igen, Ukrajna sem az a mérhetetlen jó, és jól szervezett demokrácia, mint aminek ezt eddig beállították.
2022. nov. 18. 12:03
 19/24 anonim ***** válasza:
90%
Szánalmasnak tartom, ahogy az analfabéta Kremlkárosultak 2 lengyel állampolgár halálán recskáznak, és vágynak egy Ukrajna elleni NATO támadásra.
2022. nov. 18. 14:22
 20/24 A kérdező kommentje:

#11: "Párszázezer Ukrán menekült befogadása és ellátása (egyébként helyesen) hypno szerint nem támogatás."

Plusz a megszavazott szankciók.

2022. nov. 18. 14:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!