Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Lehetséges hogy az Ukrajnában...

Lehetséges hogy az Ukrajnában lakóházakat ért rakétatalálatok egy részét szintén eltévedt ukrán légvédelmi rakéták okozták?

Figyelt kérdés
Ugye az önmagában nem lenne nagy dolog ha az ukránok elismernék hogy a ruszki rakétaesőben egy rakétájuk átpottyant lengyel területre, nyílván a legnagyobb szövetségesük nem fog velük emiatt összebalhézni. A probléma a tagadással kezdődik, mivel felvetődhet a gyanú hogy nem ez az első eset amikor oroszokra fogják, akiket ez persze nem mentesíthet a felelősség alól az agresszióért. Viszont az orosz propagadacsatornák az invázió kezdete óta harsogják hogy az "ügyetlen" ukránok rakétázzák a saját lakónegyedeiket, ők viszont csak preciziós csapásokat mérnek ipari és katonai objektumokra. Sajnos itt most a Zelenszkij-féle vezetés szavahihetősége forog kockán.

2022. nov. 17. 20:14
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
10# teljesen mindegy mert ilyen nem lehet véletlen mert borzalmasan kicsi erre az esély ha mit tudom én becsapódik egy random szántóföldbe akkor oké elhiszem de így hát nem
2022. nov. 18. 14:51
 12/13 anonim ***** válasza:

Általában felrobban azért, kérdező. Legutóbb is raktak fel videókat, ahol "leszedik" a Kalibr rakétákat. Persze a civil videókon a robbanás pillanata után nincs megvágva és mutatják, hogy a Kalibr megy tovább, de általában az ukrán légvédelmi rakéta akkor is felrobban még ott fönt. Sok ilyen videót láttam. Vágott verzióban azt hiszed eltalálta, azért a robbanás, de nem.

Persze láttam én is azt, mikor nem robbant fel és lakóházba csapódott Kijevben.

Ukrán mikrobloggerek mindig raknak fel civil videókat. Ha ugyanezt a médiában látod meg szarrá vannak szerkesztve addigra.

2022. nov. 19. 09:41
 13/13 anonim ***** válasza:

"nem lenne nagy dolog ha az ukránok elismernék hogy a ruszki rakétaesőben egy rakétájuk átpottyant lengyel területre"

Nagy dolog lenne, mert pont ellenkező irányban van, semmi keresnivalója nem lehetett arra, ráadásul rég fel kellett volna robbanjon.

2022. nov. 19. 09:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!