Lehetséges hogy az Ukrajnában lakóházakat ért rakétatalálatok egy részét szintén eltévedt ukrán légvédelmi rakéták okozták?
Általában felrobban azért, kérdező. Legutóbb is raktak fel videókat, ahol "leszedik" a Kalibr rakétákat. Persze a civil videókon a robbanás pillanata után nincs megvágva és mutatják, hogy a Kalibr megy tovább, de általában az ukrán légvédelmi rakéta akkor is felrobban még ott fönt. Sok ilyen videót láttam. Vágott verzióban azt hiszed eltalálta, azért a robbanás, de nem.
Persze láttam én is azt, mikor nem robbant fel és lakóházba csapódott Kijevben.
Ukrán mikrobloggerek mindig raknak fel civil videókat. Ha ugyanezt a médiában látod meg szarrá vannak szerkesztve addigra.
"nem lenne nagy dolog ha az ukránok elismernék hogy a ruszki rakétaesőben egy rakétájuk átpottyant lengyel területre"
Nagy dolog lenne, mert pont ellenkező irányban van, semmi keresnivalója nem lehetett arra, ráadásul rég fel kellett volna robbanjon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!