Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Ha az oroszok dobtak volna le...

Ha az oroszok dobtak volna le véletlen rakétát egy NATO városra, akkor a NATO ugyanígy nem tenne semmit? Hisz véletlen volt!

Figyelt kérdés

A NATO-nak elvileg meg kellett volna támadnia Ukrajnát, de nem tette mert véletlenül lőtték a védelmi rakétájuk homlokegyenest az ellenkező irányba. Nem tudom, hogy akarták azzal eltalálni az orosz rakétát, de mindegy. Véletlen volt a NATO ország lerakétázása ezért a NATO nem tesz semmit

Vajon, ha ugyanezt az oroszok követnék el, akkor is ugyanígy nem tennének semmit?

Pl megy egy rakéta egy lengyel kisvárosra az istálló totálkáros lesz, 2 pásztor meghal. AZ oroszok bejelenteik, hogy véletlen volt. Kijevnek szánták. Akkor a NATO ugyanígy elmondja, hogy semmi gond srácok?

2022. nov. 17. 13:12
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
95%

Egyszerűen nem értem, hogy nem unjátok még ezt.

Ez a szar egy eltévedt rakéta volt. Ilyen miatt csak akkor tör ki háború, ha amúgy már mindenki csak azt várta, hogy legyen oka kirobbantani. Ilyen incidensek szinte minden háborúba becsúsznak. Ilyen miatt nem "kell" megtámadni senkit, ezt nem tudom, honnan szeditek. Ha bizonyítottan egy eltévedt orosz rakéta lett volna, az sem jelentene okot Oroszország megtámadására, de pláne nem a saját szövetségest.

2022. nov. 17. 13:30
 12/17 anonim ***** válasza:
18%

10

Mutasd

2022. nov. 17. 13:35
 13/17 anonim ***** válasza:
78%

"A NATO-nak elvileg meg kellett volna támadnia Ukrajnát"

Elméletileg SEM kellett volna, én nem tudom, ti honnan vesztek ilyen ökörségeket. Ez nem úgy működik, hogy ráesik rakéta valamelyik NATO tagországra, és a NATO abban a pillanatban megindul és ledózerolja a vétkes felet.

"Vajon, ha ugyanezt az oroszok követnék el, akkor is ugyanígy nem tennének semmit?"

Igen. Egy nyomorult eltévedt rakéta miatt nem fog kitörni a harmadik világháború.

Elképesztő, mennyire egysíkúan látják itt sokan a dolgokat, és mennyire nincs realitásérzékük.

2022. nov. 17. 15:58
 14/17 anonim ***** válasza:
Most őszintén mit kellene csinálni igen sajnos 2 ember meghalt NATO teruleten, de ha NATO ha nem NATO akkor is meghalltak tehat a tényen hogy 2 ártatlan élet odaveszett, nem változtat h milyen terulet. Emiatt senki nem fog elindítani haborút mert abból elég valószinű h 3ik vh lenne ezt senki nem szeretné. Anno a dél szláv hábi idején országunkhoz is betévedtek dolgok, nem lett belole semmi. Egyenlore nincs még kivizsgálva az ügy a rakéták eredete, ki lőtte ki s miért egyebek. Higgadtnak kell maradni és figyelni, mert itt nem csak egy ország biztonsága forogna kockán. Nem lehet fejveszetten indulatból döntést hozni h na gyerünk támadjunk! Ez nem így működik. Most csendes kivárás van.
2022. nov. 17. 18:05
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

"Nem tudom, hogy akarták azzal eltalálni az orosz rakétát, de mindegy."

A többi elhárító rakétát is ugyanolyan irányból lőtték ki, szóval ez nem igazán valid pont, csak arra irányít rá, hogy ez a nevezetes rakéta nem rendeltetésszerűen működött. Szovjet gyártmányoktól az ilyen nem csoda.

Ha orosz rakéta lett volna se lépett volna a NATO, csak egy figyelmeztetést adtak volna ki.

2022. nov. 17. 18:26
 16/17 anonim ***** válasza:

"NATO teruleten, de ha NATO ha nem NATO akkor is meghalltak tehat a tényen hogy 2 ártatlan élet odaveszett, nem változtat h milyen terulet. Emiatt senki nem fog elindítani haborút "

Nem is szükséges de több pénzt sem adni nekik már

2022. nov. 17. 20:30
 17/17 anonim ***** válasza:
10%
Semmit se adni most már Ukrajna felé! Kezdenek átesni a ló túloldalára. Azonnal le kell állítani minden fegyverkezést pénzt az irányukba. Védjék meg magukat ahogy akarják🤡a játéknak hamarosan vége s a bohóc csinálja a cirkuszát tovább. Minket hagyjanak ebből ki! Ne akarják a Natot belesodorni egy háborúba.
2022. nov. 17. 20:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!