Az ukránok aljas szándékkal megtámadták a lengyeleket hogy aztán az egészet az oroszokra kenjék?
Most hogy kiderült hogy ukrán rakéta ölt meg két lengyelt, felmerül a kérdés hogy miért nem valloták be az ukránok ezt? Komolyan nem tudták hogy merre lőttek? Nem volt semmilyen nyomkövető a rakétában? Ahelyett hogy azonnal bevalloták volna, rögtön az oroszokat kezdték el vádolni. Meg az is érdekes hogy pont orosz gyártmányú rakétát lőttek ki az ukránok. Meg annyira mellément a rakéta hogy ahelyett hogy valahol a szántóföld közepén felrobbant volna pont hogy egy gabonaraktározót talált el.
Így akarnak több fegyverszállítmányt a nyugatból kicsikarni? Vagy akár beavatkozást a NATO-tól?
"Azt mondjuk nem tudom milyen elbaszzott rakétavédelmi rendszerük lehet"
Ez van ha 20 ország odaküldi a selejtes cuccait mint "támogatás" :D
Zelenszkijtől simán kitelik.
Jön a tél, fogyca fegyver, fogy az ember...jó lenne már, ha a NATO is egy kicsit megtámogatná őket.
Bejelenti hogy az ukrán rakétatámadásra válaszként megszálljuk Kárpátalját, juhéé! Munkács, Ungvár és Szatmárnémeti hamarosan visszatérnek az anyaországhoz.
17.
Tehát most hogy kiderült, hogy ukranok voltak a propaganda alapján mindenképp az oroszok hibája?
15, erre gondoltam én is.
Fogy a muníció, fogy az apanázs a hoholoknál, bele kéne rángatni a NATO-t. Jó lenne, ha kicsit eligazítanák ezt a f...sz Zelenszkijt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!