Ha kiderül, hogy nem orosz, hanem ukrán rakéta csapódott be Lengyelországban, akkor ukrajnával fog harcban állni a NATO?
Mert mi értelme lenne ameddig vannak Ukrán katonák, akik nyugati fegyverekkel felfegyverzve sokkal kisebb áldozatokkal sikeresen tudnak vívni velük háborút? Majd ha az Ukránok elesnek és az orosz hadsereg végképp le lesz amortizálódva akkor beszélgethetünk ilyenekről, bár az USA akkor sem valószínű hogy meglép egy atomháborút
Ki nem találod, de a véleményem: háborús bűn
Na most megleptelek mi?
De egyébként miért vagy biztos abban az eltévedt rakétába? Főleg hogy a vezéred megmondta világosan hogy nem ők voltak.
# 15
Mi a konteó, hogy a nyugat pénzeli és fegyverzi az ukránokat? Csak kíváncsiságból, te milyen propagandát szoktál olvasni?
Jólvan, nem szégyen, csak az hogy szavazati jogod van, de hát kell egy kis támogatottság Gyurcsánynénak meg MZPnek is
Olvasd az igazságot, tudom nehéz ellenzékiként, de majd rájössz hogy jó.
Nekem mindegy hogy godolkozol, csak kezd el, tudom hogy ellenzékieknek ez is nehezebb, de ha lesz egy önálló gondolatod a világról akkor szabadabb életét élhetsz, amit így buta, tudatlan ellenzékiként szintén nem tudsz tenni.
Összeségében onnan tudod hogy jó úton jársz hogy te is Fidesz szavazó leszel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!