Az oroszok miért rakétázzák Lengyelországot?
Figyelt kérdés
Ott is nácikat irtanak?#elmebeteg #Putlet
2022. nov. 16. 08:45
1/10 anonim válasza:
Ha határ menti ukrán városokat lőnek mindig meg van az esélye, hogy pár rakéta a határ túloldalán landol.
2/10 anonim válasza:
Szerintem nem is az oroszok voltak...az ukránok légvédelmi rakétái csapódtak lengyel területre...na puff!!
3/10 A kérdező kommentje:
Szerintem meg orosz volt. A képek is ezt erősítik meg.
2022. nov. 16. 08:59
4/10 anonim válasza:
Nem orosz volt.
Már van bizonyíték,hogy ukránok lőttek.
A rakéták viszont orosz gyártmányok.
5/10 anonim válasza:
Igen.Állítólag 2 náci meghalt akik falusi parasztoknak álcázták magukat.
6/10 anonim válasza:
"Szerintem meg orosz volt. A képek is ezt erősítik meg."
Nem is értem, miért bajlódnak ott holmi szakértőkkel, mikor Pistike ezt innen megmondja Szőröskecskepusztáról is.
7/10 anonim válasza:
4es, mutassad má beléje ezt a bizonyitékot légyolyszives!
Mert eddig, mindenhonnan csak az jött, hogy VALÓSZINŰSITHETŐEN, ami nem konteós ember számára annyit jelent, hogy egyelőre csak igéret van, de bizonyiték az nincs!
8/10 anonim válasza:
Mi a francról süketelsz? Azt már tegnap rögtön lehetett sejteni hogy nem a ruszkik által kilőtt rakéta volt és lássanak csodát, ezt Biden pár óra után meg is erősítette. Persze nyílvánvaló hogy Putlerék ugyanúgy felelősek a kialakult helyzetért, de az ideirogató atomháború-rajongók is gondolkozhatnának előbb...
9/10 anonim válasza:
Az ukránok rakétázzák te kis butus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!