Miért nevezik terfnek (transz kirekesztő feministának) az olyan feministát, aki szerint a transznők nem a nők egy csoportja, mert igazából ők nem nők?
Figyelt kérdés
2022. nov. 16. 06:48
1/10 anonim válasza:
Csak azokat rekesztik ki akiknek fallosza van. Szal ha transz vagy de már nincs himbilimbid akkor oké vagy.
2/10 anonim válasza:
Mondjuk, mert transzokat kirekesztő feministák? :D Nem értem, ezen min nem egyértelmű, pontos leírást ad a kifejezés. A magukat nőnek valló transzokat kirekesztik a nők közül, ergo transzokat kirekesztők.
3/10 anonim válasza:
1: Ameddig nem tudják meg, hogy korábban volt... Akkor is csak egy színészkedő, orvosok által összeszabdalt perverz leszel a szemükben, aki egy személyes sértés, anarchista merénylet a biológiai nők ellen.
4/10 anonim válasza:
Én sem értem, miért nevezik őket feministának, hiszen ezek transzfóbok, nem feministák.
5/10 anonim válasza:
Igazi felüdülés a léleknek, hogy minden 5. lengyel rakétázós kérdés után feszültségoldásnak van egy lmbt gyalázós kérdés. Örülök, hogy vannak ezek az emberek, akik ennyi energiát ölnek bele, hogy az internet legeldugottabb bugyraiból is felkutassák az lmbt híreket, hogy mi, akik amúgy leszarnánk is értesülhessünk róluk.
6/10 A kérdező kommentje:
Úgy látszik, a feministák a nők jogaiért harcolnak, és ebbe nem férnek bele olyan férfiak, akik külsőleg vagy belsőleg nőre hasonlítanak.
2022. nov. 16. 12:45
7/10 Drakula_VAGY_Ahmed válasza:
"hiszen ezek transzfóbok, nem feministák."
Hát a kettő nem zárja ki egy mást.
Már mint a feminizmus a nők jogairól szól. Nem a férfiakéról. Igy miért lenne feminizmussal ellentétes ha nem fogadnakbe maguk közé férfiakat csak azért mert nőnek vallják maguk?
8/10 anonim válasza:
#6: A feministák a nők jogaiért harcolnak, a terfek meg azzal vannak elfoglalva, hogy a transzok ellen szítsanak gyűlöletet, ez a különbség.
9/10 Drakula_VAGY_Ahmed válasza:
Nos nem értem az miért jelenti hogy gyülölik őket, hogy nem fogadják el nőnek?
10/10 anonim válasza:
Nem kamazom a feministakat, de ebbe az 1be igazat adok nekik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!