Elég, ha nem NATO országba menekülök?
Figyelt kérdés
Szeretnék elmenni itthonról. Szerencsére vagyok olyan anyagi helyzetben, hogy le tudjak lépni, úgyhogy sürgősen kellene egy olyan ország, ami nem NATO tagállam, és VH esetén sem fog belemenni a háborúba, és viszonylag könnyű a letelepedés.2022. nov. 15. 22:14
21/36 anonim 

válasza:

Kíváncsi vagyok a következő lépésre, ha megint becsapódik egy rakéta NATO-s területre, akkor Dél-Amerikát vagy Ausztráliát lenne érdemes választani, ha megteheted. Én attól félek, hogy bepánikolnak az emberek és tömegesen kezdenek majd Kárpátaljáról átmenekülni hozzánk, a forgalom lebénul a dugók miatt, a vonaton pedig már nem lesz hely. A repülőgépek felszállást pedig nyilván korlátozzák. Ha megteheted, hogy elutazz, akkor jó neked. De másnak itt a munkája, a családja, és nem tartja olyan súlyosnak a helyzetet, hogy elmenjen.
23/36 anonim 

válasza:

Nekem is van katona ismerősöm, aki februárban arra utalgatott, hogy kárpátaljai bevonulásra készülődnek. Igazából az van, hogy a hadsereg legfelsőbb vezetésén kívül egy katona kevésbé látja reálisan a helyzetet, mint egy átlagember, mert túl közel van a témához, nincs perspektívája, ráadásul rengeteg megalapozatlan pletykát hall, ami tovább torzítja az ítélőképességét.
24/36 anonim 

válasza:

Te a butaságod miatt félsz. Eddig háború volt és nem lettek dugók.
Egyébként az oroszok szerint most, hogy megakadtak herszonnál és akkor veszteségeik vannak, hogy majd össze sz**ák magukat pont most jó ötlet lenne magukra húzni a natot? xDD Hátha úgy jobban fog menni? XD Gondolkozzatok már.
25/36 A kérdező kommentje:
Engem nem érdekel, hogy melyik, vlad vagy volodymir dobta a bombát, elegem vam
2022. nov. 15. 22:59
26/36 anonim 

válasza:

Én nem pánikolok, de teljesen normális reakció ilyenkor felmérni a lehetőségeket és a veszélyeket. Ha te ezt nem érzed, akkor téged fognak először golyófogónak állítani.
27/36 anonim 

válasza:

Oké segítek neked kérdező!
Milyen idegen nyelvet beszélsz? Van diplomád?
28/36 A kérdező kommentje:
Angolul beszélek. Német már nem megy, nem használtam középsuli óta sajnos. Olyan szakmám van, amit jól is csinálok, amiből meg tudok élni lényegében bármilyen civilizált országban. Mellé még 2 sportot olyan szinten űzök, hogy edző is lehetek.
2022. nov. 16. 11:38
29/36 anonim 

válasza:

Na olyan szakmával soha abüdös életbe nem kapsz vizum..Olvasd már el..Mi most költözünk ki az USA-ba pl..Van 50.000 USD kp,plusz a lakáseladás lesz majd..Mindketten a párommal informatikus mérnökök vagyunk,ami hiányszakma..Nem hiányszakmás embereket ,pláne csak érettségis embert be sem engednek..Nézd meg Dél-Amerika még durvább..Soha nem kapsz bevándorló vizumot..6 hó után kivágnak.
30/36 anonim 

válasza:

"Mindketten a párommal informatikus mérnökök vagyunk,ami hiányszakma"
Hát, az USA-ban épp most építenek le többtízezer mérnököt, szóval lehet hogy ti még pont belecsúsztatok a dologba, de ez a fenti állítás már nem hiszem, hogy sokáig igaz marad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!