Európa mindenkié vagy Európa az európaiaké?
Figyelt kérdés
Migrációra gondolok.2022. nov. 15. 20:15
A kérdező szavazást indított:
Baloldali/liberális vagyok, Európa mindenkié
Baloldali/liberális vagyok, Európa az európaiaké
Jobboldali vagyok, Európa mindenkié
Jobboldali vagyok, Európa az európaiaké
12 szavazat
2/11 anonim válasza:
Azt mondanám hogy a túlzott tömeges bevándorlást kerülni kellene.
3/11 A kérdező kommentje:
#1: Törölték a videót. Beszédes, hogy milyen világban élünk.
2022. nov. 15. 20:26
5/11 anonim válasza:
Nem minden baloldali liberális, kérdező. Értem én, hogy a Fidesz propaganda azt akarja veled elhitetni, hogy ami baloldali, az csúnya és rossz, de létezik rgy olyan baloldal is, ami nem süllyedt le Gyurcsányék szintjére, és nem akarja eladni a hazát...
6/11 anonim válasza:
A Jóisten erről nem határozott.
7/11 A kérdező kommentje:
#5: A baloldaliak és a liberálisok már jó ideje egy táborba tartoznak. Nálunk is együtt kormányoztak, ahogy nyugaton is ez jellemző, de Amerikában is a "liberals" és a "the left" ugyanannak a tábornak a megnevezésére szolgál. Innentől válaszolj inkább a kérdésre, légyszi.
2022. nov. 15. 20:30
8/11 anonim válasza:
olyan szavazási lehetőség miért nincs hogy sem jobber, sem libsi nem vagyok?
9/11 anonim válasza:
Én válaszolnék a kérdésre, de a szavazáson nincs megadva jó opció. Magyarországon Medgyesy volt az utolsó igazi baloldali politikus, nem véletlenül puccsolta meg Gyurcsány, mert liberálisok és baloldaliak sosem férnek meg egymás mellett. Mondj már egyetlen olyan országot, ahol együtt kormányoznak. Amerikát pedig hagyjuk, az egy elborult világ, ott sosem volt igazi baloldal.
Arra szavaznék, hogy Európa a dolgozó embereké. Azoké, akik tesznek érte, hogy jobb legyen, nem csak beleülnek a jóba, függetlenül attól, hogy migráns-e az illető vagy törzsgyökeres európai.
10/11 A kérdező kommentje:
#9: Ez alapján ki tudod választani a lehetőséget. Baloldali vagy, és Európa mindenkié szerinted.
2022. nov. 15. 20:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!