Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Az oroszok egyértelműen...

Az oroszok egyértelműen vesztésre állnak az orosz-ukrán háborúban. Vajon tudnak még fordítani és nyerni, vagy végleg kudarcot vallottak?

Figyelt kérdés
Úgy néz ki, hogy az Egyesül Államok és szövetségesei jöttek jól ki a dologból ismét.
2022. nov. 13. 17:59
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
#8,9 Az oroszok sem teljesen idióták, csak ezúttal rosszul mérték fel a tettük következményeit. Ahogy Lavrov fogalmazott: "Mi értelme a világnak Oroszország nélkül?". Igencsak mélyre sikerült süllyedniük a konfliktusban, és ennek már nem fogják tudni elkerülni a következményeit, akár kivonulnak onnan, akár nem. A gazdaságuk visszarepült úgy 30 évet, és nemzetközileg is elásták magukat. Amíg Putyin és a maffiája van hatalmon, addig ez csak eszkalálódni fog, mert innen már nincs visszaút. Kérdés, hogy mikorra realizálják azt, hogy valójában mennyire kib*sztak önmagukkal is.
2022. nov. 13. 19:28
 12/17 anonim ***** válasza:
11, ez egy pontos, realista vélemény.
2022. nov. 13. 19:46
 13/17 anonim ***** válasza:

Reálisan én meg azt mondom hogy a végét kell kivárni. Mikor majd kijelentik, hogy ennyi volt vége a háborúnak, akkor lehet következtetéseket levonni, addig fölösleges, tekintve, hogy egyetlen átlag ember sem tudja, hogy valójában mi is történik, és mi miért történik.

Én azon se lepődnék meg ha ez az egész visszavonulás valami másnak az előkészítése lenne, vagy akár az egész háború nem is ukrajnáról szólna, hanem valami más céljuk van vele.

2022. nov. 13. 22:25
 14/17 anonim ***** válasza:
0%
13, hú de röhejes vagy. :))))
2022. nov. 13. 22:31
 15/17 anonim ***** válasza:

A kommented a röhejes rá.... ja tudom te egy tábornok vagy ott a fotelben és bizony átlátsz minden apró katonai és hadászati mozzanatot...

De nem akarok itt vitatkozni, azért majd pár hónap múlva visszalesek erre a kérdésre, aztán majd az akkori helyzet alapján nézzük újra ezt a " röhejességet " :)

2022. nov. 13. 22:34
 16/17 anonim ***** válasza:
6%

Nem tábornok vagyok, de nem is olyan reménykedő veréb, mint te.

Putler lenyúlta a krímet, viszonylag kis energia ráfordítással, amire a világ nem reagált kellő erővel.

Erre a nyomvonalra rászagolt a szovjetorosz büdös paraszt és úgy képzelte, hogy kis befektetéssel megkaparithatja Ukrajna más jelentős részét is, csak hát, itt már ráb.szott a kbg-s vén, botoxolt, puffasztott fejű tömeggyilkos.

Most meg nem tud mit kezdeni a helyzettel. Az orosz hadsereget leamortizálta, az oroszok jövőjét felélte, a gazdaságukat tönkretette a cezaromán, gecc kertitörpe. Nincs már hova hátrálni sem, na meg, az ő kamrejsz, ruszki james bondos imázsába sem fér bele az, hogy elismerje, kimondja, bizony bepuszilta a f.szt. Akikről azt hitte, hogy mellé állnak (Kína, India, közel kelet) azok is mind lepattintották. Iránnak is csak addig kell, amíg fegyverekre költi el náluk a pénzét. Szánalmas vén barom.

2022. nov. 13. 23:00
 17/17 anonim ***** válasza:

Hát az már biztos, hogy a szövegértés sem az erősséged, mert nem tudom hol van abban reménykedés, hogy kijelentettem, hogy a végét kell kivárni és akkor lehet majd mondani a helyzetről bármit is, és hogy a valódi okokat és miérteket jelenleg egy átlag ember sem tudja...

De jó, akkor láss bele reménykedést. :D :D

2022. nov. 13. 23:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!