Ezeket a barbárokat mikor zárják ki az Unióból?

Vagy mindenki, vagy senki.
Ha nekünk fontosak a hagyományaink, tiszteletben kell tartanunk másokét is.

Egyrészt a bikaviadal a világ egyik legősibb, máig fennmaradt szokása, másrészt ezeket az állatokat direkt erre a célra tenyésztik. Ahogy a tyúkokat vagy a malacokat is kizárólag azért tartják, hogy utána leöljék őket. Nem mellesleg jelentős gazdasági hatása is van, hiszen rengeteg munkahelyet ad és turisztikai szempontból is egy igen csak jövedelmező látványosság.
Én sok esetben az állatvédők mellett vagyok, az állatkínzást pedig sokkal szigorúbban büntetném, de ahogy előttem is írták, a bikaviadal egy nagyon régi nemzeti hagyomány. Ahogyan az indiaiak sem harcolnak azért, hogy én ne egyek marhahúst mert az náluk szent állat, úgy nekem sincs jogom más közösségek kúltúrális örökségeit felforgatni a saját értékrendem miatt.

8, hát ez a beszólás aztán semmiképp sem barbár gondolkodásról tesz tanúbizonyságot.. áh nem.. XD
Gyökér...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!