Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Ezeket a barbárokat mikor...

Ezeket a barbárokat mikor zárják ki az Unióból?

Figyelt kérdés
[link]

2022. nov. 13. 16:08
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
73%

Vagy mindenki, vagy senki.

Ha nekünk fontosak a hagyományaink, tiszteletben kell tartanunk másokét is.

2022. nov. 13. 16:15
 2/14 A kérdező kommentje:
Ez nem hagyomány hanem szimpla barbárság...
2022. nov. 13. 16:19
 3/14 anonim ***** válasza:
0%
Hát nem tudom ők kapják még az uniós pénzeket?
2022. nov. 13. 16:20
 4/14 anonim ***** válasza:
70%
Soha ez náluk évszázadok óta hagyomány. Ha valakit zavarna fel sem vették volna őket.
2022. nov. 13. 16:25
 5/14 anonim ***** válasza:
62%
Voltál már disznóvágáson, vagy egy vadászaton? Az mivel különb?
2022. nov. 13. 16:32
 6/14 anonim ***** válasza:
65%
Szerintem ne nézz ilyeneket, nem neked való. A világ úgy sem fog a te kedvedért megváltozni.
2022. nov. 13. 16:35
 7/14 anonim ***** válasza:
48%

Egyrészt a bikaviadal a világ egyik legősibb, máig fennmaradt szokása, másrészt ezeket az állatokat direkt erre a célra tenyésztik. Ahogy a tyúkokat vagy a malacokat is kizárólag azért tartják, hogy utána leöljék őket. Nem mellesleg jelentős gazdasági hatása is van, hiszen rengeteg munkahelyet ad és turisztikai szempontból is egy igen csak jövedelmező látványosság.

Én sok esetben az állatvédők mellett vagyok, az állatkínzást pedig sokkal szigorúbban büntetném, de ahogy előttem is írták, a bikaviadal egy nagyon régi nemzeti hagyomány. Ahogyan az indiaiak sem harcolnak azért, hogy én ne egyek marhahúst mert az náluk szent állat, úgy nekem sincs jogom más közösségek kúltúrális örökségeit felforgatni a saját értékrendem miatt.

2022. nov. 13. 16:38
 8/14 A kérdező kommentje:
Milyen kár hogy nem én irányítom ezt az országot. Már néhány atom töltet indulna feléjük. Jól esne nekik...
2022. nov. 13. 16:40
 9/14 anonim ***** válasza:
67%
8. Így van,ez Civilizált ...
2022. nov. 13. 16:44
 10/14 anonim ***** válasza:
76%

8, hát ez a beszólás aztán semmiképp sem barbár gondolkodásról tesz tanúbizonyságot.. áh nem.. XD

Gyökér...

2022. nov. 13. 16:56
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!