Oroszország most komolyan ölbe tett kézzel fogja végig nézni, ahogy porig alázzák őket és hülyét csinálnak belőlük Ukrajnában?
Számomra felfoghatatlan ez a nihilizmus és töketlenség.
Oké, hogy katonailag már agyon van fegyverezve Ukrajna, de - habár nem vagyok agresszív fajta - de már én is simán bevetettem volna jópár atomot a miheztartás végett.
Irtó ciki, hogy egy ilyen nagy és autokrata keményvonalas ország ilyen közönnyel veszi tudomásul, hogy egész Ukrajna hülyét csinál belőle.
Milyen tekintélye lesz az oroszok haderőnek ezek után? A legutolsó bugris kisország is keménykedni fog velük.
"de már én is simán bevetettem volna jópár atomot a miheztartás végett."
Ezek szerint meg Putyin is ertelmesebb nalad.
Már porig alázták őket az első pár hétben... A nagy 72 óra alatt kijevet is befoglaljákból ez lett...
Ha nem lenne atomja a szovjetuniónak, akkor már valószínűleg a finnek, lengyelek, kínaiak, mindenféle sztánok is kihasítottak volna szeleteket belőle, látva a balf45z, gyengécske kismackó veszélytelenségét, amivel még egy szedett vedett sebtiben összetákolt hadsereg mint az ukrán is elbánik.
"Oké, hogy katonailag már agyon van fegyverezve Ukrajna, de - habár nem vagyok agresszív fajta - de már én is simán bevetettem volna jópár atomot a miheztartás végett."
- Néhány hete, amikor forróbb volt a helyzet, és állítólag komolyan felmerült az atomtámadás lehetősége, akkor az USA külügye eljuttatott egy jegyzéket az oroszoknak arról, hogy mi történik, ha Putyin atomot vet be Ukrajnában. Azóta az oroszok nem nagyon firtatják a dolgot. A jegyzék tartalma sajnos nem nyilvános, de könnyű elképzelni olyat, ami még Putyint is meghátrálásra késztette. Ha például a jegyzék méterre pontosan tartalmazta az összes orosz atomtengeralattjáró helyzetét, és azt, hogy ezt mindet elsüllyesztik a rákövetkező huszonnégy órában, akkor, khm, még Vologya is elgondolkodik, hogy ér-e ennyit keménykedni Ukrajnában.
"de már én is simán bevetettem volna jópár atomot a miheztartás végett."
Ez is bizonyitja hogy nincs atom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!