Szerintetek a herszoni kiurites egy titkos egyezmény része?
Mert fura hogy harcok nélkül vonulnak vissza ukránok se üldözik őket.
Fura ez az egész szerintem .
Lehet van titkos megállapodás mint anno a kubai raketavalsag idelyen hogy a közvéleménynek nem mondják de van üzlet?
Már csak az idő kérdése volt, hogy mikor vonulnak vissza. Az ukránok minden hidat, utánpótlásvonalat szétlőttek, nehéz volt már megoldani az utánpótlást.
Azonban abban biztos vagyok, hogy az ukránok nem fognak tudni a Dnyeperen átkelni.
2#Ebben enis szerintem Ukrajna ennél többet nem tud visszafoglalni máshol se jönnek az orosz erősítesek és mostmar a jelképzet ejtőernyős alakulatok is visszatértek herszonbol.min 30 40 e katona felszereléssel együtt. És a vedvonal már ki van építve luhankszban is .
Tamadashoz min 2 3 szoros fölény kéne ami már nem lesz meg ukranoknak
Oroszok veszteség nélkül vonulgatnak vissza .csak felrobantjak a hidakat és aknakat raknak le .
Amúgy egyre inkább megertem az orosz taktikat.ukranok is okosak voltak eddig harkovnal és limannal támadtak mert herszonban tudtak hogy az orosz erők le vannak kötve
Szerintem most nagyon meg vannak lepődve hogy felszabadult 20 e orosz katona.
Szerintem ha herszonnal védekeztek volna az annyi eroforrast vitt volna el hogy támadni nem tudtak volna
Ez egy iszonyat nehéz döntés de jó döntés volt
20 ezer ruszki nem ért még át a folyó, számukra jó oldalára, ezt csak így halkan megjegyzem neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!