Keményebb fellépést követel a német kormány Magyarországgal szemben. Mire nem kaptak elég garanciát?
#29-nek:
Kettős értelmezése lehet a kérdésednek:
-Ha azt kérdezed hogy konkrétan miért DK-s a nick-nevem, akkor a válaszom az hogy azért, mert párttag vagyok és felvállalom.
-ha azt kérdezed hogy miért lettem DK-s párttag, az nagyon bonyolult és összetett. Ideológiailag kommunista vagyok, aki tenni akar valamit, de a kommunista vonal itt nálunk egy vicc. Kompromisszummal náluk kötöttem ki.
Én lehetőleg nem pofázok a DK "színeiben" a DK ellen, ők pedig tiszteletben tartják az eltérő véleményemet mint magánemberét.
Ez nem könnyű, mert például enyém a facebook-on a DK Baranya megyei csoportja, 11.000 taggal. Persze nem csak baranyaiak.
#32-nek:
Remélem nem várod el, hogy tizen-akárhány évre visszatekintve napra készen képes legyek érvelni.
Én annyival foglalnám össze, hogy ahhoz képest hogy a "patás-ördög" féle "elqrt" Gyurcsány volt,plusz egy GAZDASÁGI VILÁGVÁLSÁG, egész jól kijöttünk belőle gazdaságilag. Szinte csak a szele csapott meg minket!
Számomra a tények beszélnek, nem a szavak. Nem szeretnék kipróbálni egy gazdasági világválságot Orbánnal. Ő csinál lokális válságot magától is, nem kell ide "világszint".
Miért kell azt hazudni, hogy az EU-n belül csak Magyarországon van lopás? Vagy van egy határérték, ameddig szabad lopni az EU-ban? Mennyi az a határ?
Továbbá a németektől mikor tartottak vissza pénzeket? Hiszen rengeteg korrupciós botrányuk volt/van (a teljesség igénye nélkül):
-Volkswagen
-Siemens
-DaimlerChrísler
-A francia "Faurecia" nevű cég vesztegetése az Audi, BMW, és a Volkswagen felé
34
Gyurcsányék alatt hogyan fordulhatott elő egy hatalmas metróépítési korrupciós botrány? Hiszen ők sohasem lopnak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!