Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Van olyan latin-amerikai...

Van olyan latin-amerikai ország ami jobb Magyarországnál és érdemes kiköltözni oda?

Figyelt kérdés

2022. nov. 9. 16:11
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
92%

Egyébként "imádom" azokat akik még a mai korban is azt hiszik, hogy egész Latin-Amerika valami nyomortanya.

Ott a google maps kb. bármelyik utcát be lehet járni virtuálisan Mexikótól Argentináig, láthatod, hogy nehéz olyan helyet találni, ami a budapesti, miskolci szintnél durvábban lerobbant. Ha bővebben érdekel az ottani élet, Duolingóról meg lehet tanulni spanyolul olyan szinten, hogy közösségi oldalakon beszélgess latin-amerikaiakkal és kérdezz az életükről, a biztonságról stb.

Ha a Blahán, az Avason, vagy az Orczy-téren nem tojod össze magad a félelemtől, Latin-Amerikában sem fogod, ha betartasz pár egyszerű szabályt: Nem lóbálunk az utcán telefont meg ékszereket, nem megyünk be favellákba, és ahogy egy fentebbi hozzászóló is mondta, Brazíliát nagyívben kerüljük, bár ott is van pár normálisabb hely pl. az ország déli részén Sao Paulo meg attól délebbre a kisvárosok kevésbé gázak, mint Rio.

2022. nov. 9. 16:51
 12/14 anonim ***** válasza:
22%

11, emlegeted a google térképet, hát én épp néztem Argentínában, egy kb 200km-es földút vezet egy városhoz.

A városban lefotózott autók kb úgy is néznek ki, mintha a disznóólból jöttek volna.

Maradjunk annyiban, hogy nem, nem lehet összehasonlítani sem Magyarországgal egész Dél-Amerikát.

De megkockáztatom, még az Északit sem, egy modern sík, fantáziátlan kertváros az egész USA.

2022. nov. 9. 17:01
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Chile, Uruguay, Costa-Rica, Panama a legjobbak. A legfejlettebb Chile minden Latin-Amerikai ország közül, nem marad el sokkal Magyarországtól, és gyorsan fejlődik. A közbiztonság sem rossz ott, a legtöbb környező országhoz képest meg kifejezetten jó.

Én élnék ott. Na persze nem az Atacama közepén. De az egy jelentős probléma Chilével, hogy kb annyira távol az egész világtól, mint Ausztrália. Én meg nem akarok fél napokat repülőzni ha elmennék valahova.

2022. nov. 9. 17:31
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

"Adná az ég, hogy az összes libbant édestestvérünk kiköltözne"

Ha nem lenne annyi olyan kretén az országban, mint te, lehet nem is akarnának annyian kiköltözni...

2022. nov. 9. 23:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!