Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Melyikkel szimpatizálsz...

Melyikkel szimpatizálsz inkább, oroszokkal, ukránokkal?

Figyelt kérdés
2022. nov. 7. 04:23
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Érdekesen alakul, én azért nagyobb különbségre vártam, ezért egy kicsit meglepett az eddigi szavazatok eredménye.
2022. nov. 7. 20:24
 12/17 NTBS ***** válasza:
68%
Én az oroszokkal.
2022. nov. 9. 15:47
 13/17 anonim ***** válasza:
88%
Én az ukrán emberekkel szimpatizálok, de a kormányukkal nem. Csak mert az oroszok megtámadták az országot, az nem azt jelenti, hogy elfelejtettem a magyarellenes kisebbség politikájukat.
2022. nov. 9. 16:07
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Én mindkettő mellet. Persze ha van ilyen opció.

Én azt a sztorit ismerem, hogy Zalenszkij azt játszotta el az orosz kisebbséggel, mint a Kárpátaljai magyarokkal. És ezen Putyin felhúzta magát és el akarja csatolni az orosz lakta területeket (Luhanszk és Donyeck régió). Amit megtudok érteni. De szerintem ezt lehetett volna diplomáciai úton megoldani.

2022. nov. 9. 21:37
 15/17 anonim ***** válasza:
A háború előtt is volt már népszavazás, meg is szavazták a csatlkozást, csak ugye hát nem lett belőle semmi...
2022. nov. 9. 22:25
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

Oroszok?? Ukránok?? Ha országokban lehet csak megadni a választ, természetesen ismét USA a főszereplő a továbbra is zajló Orosz-USA hidegháború mentén (50-es évek: Korea, 60-as: Vietnám, 80-as években Irakot/Iránt, aztán későb Afganisztánt, és mindig ürügyekkel, aztán a 911 megtévesztés 2001-ben, majd Szíria), csak jelen esetleg a már rég korrumpált ukrán vezetőkön át telepedett oda a NATO, lévén Lengyelo. és a Baltikum, meg Románia már "megvolt" a NATO-nak mint bázisai, így aztán az utóbbi évekre szépen körbevették már nyugatról is Oroszországot, hogy végre megtámadhassák Putyint.

Ergo Ukraja jelenleg = NATO (azaz USA), katonai szemszögből.

Ja, hogy mást mondanak a hhivatalos, mainstrema hírek? Miközben Orbán is elmondta már ezt pár hónapja Németországi látogatása során...

(Megjegyzem, pártsemleges vagyok, nem vagyok Orbánpárti sem.)

Miért, mikor mondott igazat a fősodor média...? Néha...? Na avval aztán sokra megyünk... Legfeljebb azt nyomatja a fősodor, hogy aki másképp vélekedik az "hülye/paranoid/konteós/blablabla". De érveik nincsenek.

Nem fárasztanám magam, tessék nem csak a fősordratú híreket VIZSGÁLNI, hanem mindenféle más forrást is VIZSGÁLNI + GONDOLKODNI, józan paraszti ésszel.

Milyen párti vagyok? BÉKE PÁRTI!

Innen üdvözlöm az ügynököket, akik be vannak ide engedve szokás szerint, hajrá, görcsöljetek csak tovább. :) Én viszont maradok korrekt.

Az én véleményeim is vélemény, a többieké is, más kérdés, ki van megvezetve, ki hazudik, valamint ki gondolkodik. Csak véleményt írtam, ennyi.

Nem vagyok Orbánpárti sem, se semmiylen párti, de végre Orbán kimondta az igazságot, amikor pár hónapja Németországi látogatáson volt. Ha valakit nagyon érdekel, a napkba n megkereshetem és linkelhetem a videót, melyben Orbán elmondja lényegében ugyanazt, amit most én. Erről IS beszél, és sok másról a németo-i látogatása során.

2022. nov. 11. 01:16
 17/17 anonim ***** válasza:

Orbán kíméletlenül őszinte elõadása Berlinben:

[link]

2022. nov. 12. 00:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!