Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Most, hogy Elon Musk megvette...

Most, hogy Elon Musk megvette a twittert lesz valami változás vagy anarchiába fog torkolni és visszaáll minden ami volt?

Figyelt kérdés
Kíváncsi vagyok mi lesz ebből, de mivel már elárasztották a twittert az antiszemiták és a többi gyűlöletkeltő szélsőségesek, így nem csodálkoznék, hogyha vissza fog állni minden a régi kerékvágásba.
2022. nov. 4. 15:31
 1/7 anonim ***** válasza:
70%
Az internet a szabadságról szól, ha nem beszélhet rajta nyíltan egy antiszemita vagy egy pedofil, akkor ugyanúgy járunk vele, mint a hagyományos tömegmédiával.
2022. nov. 4. 15:41
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Nyilván más lesz, mint ahogy már most is más.
2022. nov. 4. 16:02
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha a wokos stb szelsőség eddig rajta volt következmények nélkül akkor viseld el ezt is. Ha nem tetszik akkor meg ne nézd őket ennyi
2022. nov. 4. 16:46
 4/7 MDaniel98 ***** válasza:
85%
Nagyobb teret fognak kapni a jobboldali szélsőségek is, hogy mennyivel az egy marha jó kérdés.
2022. nov. 4. 16:48
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
A véleményszabadságba a Mainstream-tól eltérő hangok is beletartoznak.
2022. nov. 4. 17:16
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Twitter, Musk, pfff... Fel van ez fújva a végletekig, mutassatok már valakit aki a Twitteren olvasottak hatására lett neonáci :-D
2022. nov. 4. 18:44
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Attól nem lessz valaki "szélsőséges" (igen idézőjelbe raktam ezt majd később kifejtem miért) hogy úszító szövegeket olvas a neten hanem az ő környezetében lévő ingerek miatt és pont ez az amit a mainstream tagad, és nem csak most már évtizedek óta. Remek hazai példa a cigánykérdés, amit politikai pártól függetlenül bárki is volt hatalmon sosem volt kezelve.

Például hogy magamból induljak ki, gyűlölöm a cigányokat, hogy finoman fogalmazzak a pokol legmélyebb bugyrába kívanom őket . Ugye ez szélsőségesen hangzik. De szívesen eltudom magyarázni hogy 30 év alatt milyen atrocitások értek és biztosra veszem sokan vagyunk így ezzel.

És nem azt kérem hogy döntse el mindenki magának hogy én vagyok-e a szélsőséges vagy sem. Hanem az ok és okozatról beszélek. Mindenki mindíg az okozattal foglalkozik az okozatot büntetik stb és nem pedig a kiváltó okkal.

2022. nov. 4. 19:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!