Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Akik habzó szájjal vonyítanak,...

Akik habzó szájjal vonyítanak, hogy a csúnya Putyin agresszor, tisztában vannak vele, hogy az USA ugyanezeket már simán megcsinálta csak sokkal szaftosabban?

Figyelt kérdés
Persze nem az oroszokat akarom mentegetni, csak furcsa, hogy az USA-t meg mentegetik!
2022. nov. 2. 22:52
1 2 3
 21/23 MDaniel98 ***** válasza:
100%
Hát nem tudom a többség Magyarországon annyira nem mentegeti az USA-t se.
2022. nov. 3. 10:25
 22/23 anonim ***** válasza:
32%
HA szart kever? Az usa MINDIG szart kever, nem most, a történelem során mindig.
2022. nov. 3. 10:46
 23/23 anonim ***** válasza:

"Mit kellene tenniük az embereknek? Előásni 15-20 évvel ezelőtti iwiwes meg blogos bejegyzéseiket, amikben elítélték az akkori eseményeket?:-D"

Mondjuk előkereshetnéd, hogy az USA-ra vetettek e ki szankciókat, vagy csak az oroszokat kell szankciózni, az USA nyugodtan háboorúzhat?:))

"Nem látom az összefüggést.

Az USAt is ugyanúgy elítélem, ha szart kever vagy katonai agressziót követ el. És az oroszokat is. És a franciákat is. És az üzbégeket is.

És ez mind független egymástól."

Elég nyilvánvaló, amit nem látsz. Amikor az USA háborúzott, volt ekkora közfelháborodás világszinten ellenük? Naugye!

"Én pont ellenkezően látom. Megy a vonyítás habzó szájjal az USA és az EU ellen, közben szeretettel várjuk Putyint, hogy minket is felszabadítson a mérhetetlen elnyomás alól. Érteni mondjuk nem értem, hogy ez miért is lenne jó a magyarok többségének. Az számomra nem érv, hogy egy szűk kör nagyot tudna profitálni az oroszokkal történő bizniszből."

Nem csak a magyar helyzet szemszögéből kell vizsgálni, itt a kormánypropaganda miatt több az oroszpárti. Világszinten nem így van és baromira álszent dolog, hogy az USA-t nem ítélték el nemzetközileg még negyede ennyire sem.

Arra is gondoltam, hogy Oroszország ellen ez csak gazdaságilag történő szankciózás, tehát hogy azért mennek a szankciók csak, mert éppen gazdaságilag, meg politikailag ránk veszélyesek az orszok, nem az agresszió miatt. De még el is hihetem akár, hogy elvekből is teszik, de akkor az USa-T MIÉRT NEM ÍTÉLTÉK el ennyire anno?

2022. nov. 3. 22:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!