Mi a véleményetek arról hogy Gréta Thunberg elvtársnő felszólított mindenkit a kapitalizmus megdöntésére?
Greta Tintin Eleonora Ernman Thunberg elvtársnő a kapitalista gyarmatosító, imperialista,elnyomó,népirtó és rasszista kapitalizmus megdöntésére szólította fel a világ proletárjait.
Mi a véleményetek?
Ez a kép megvolt magyar szöveggel is, de nem találom, én se nagyon tudok angolul, a hozzám hasonlóaknak a magyar szöveget ideír
om:
(Ez a felszólítás is ekkora forradalom lesz:-). )
A mi generációnk forradalmat fog kirobbantani!
Édes 'f@szom, a ti generációtok nem tud 40 órát dolgozni egy héten, nem tudja eldönteni, fiú-e, vagy lány és nem tud húst enni sírás nélkül:-)).
Nem a kapitalizmust hanem a fosszilis kapitalizmust akarja megdönteni. Hogy a pénz többet ér mint bolygónk jövője.
"A fosszilis kapitalizmus megszüntetése nem jelenti azt, hogy szocializmust kell bevezetnünk. Egy fantáziátlan 20. századi vitában ragadtunk. Függetlenül attól, hogy mit nevezünk gazdasági rendszernek, elengedhetetlen, hogy az a bolygó határain belül működjön."
- Greta Thunberg
Meglett a múltkor csak leírt szövegű kép, magyarul, nekem nagyon tetszett, tetszik.
Nem kell komolyan venni ezt a kislányt, bárkik is mozgatják, manipulálják.
(#13/15-voltam).
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!