Mi a véleményetek arról hogy zelenszkij bejelentette,soha nem fog békét kötni,inkább az utolsó ukránig harcolni fog?
Oroszország bejelentette hogy kész békét kötni Ukrajnával,de zelenszkij inkább háborúzni akár,ezért bejelentette hogy soha nem fog békét kötni.
Mi a véleményetek?
Jeffrey megválaszolom neked az ő logikájukkal .
Azért mert az oroszok szarok. Remélem világos volt.
Ez az ő logikájuk mást eddig nem nagyon hallottam tőlük
Ukránbérencnek mivel különb lenni, mint Orosznak ?
Miért keresi egy ember az Ukránok barátságát, amikor azok csak anyázzák a fél világot, és emlékműveket rongálnak sorozatosan, és harapnak azért, ha valaki nem Oroszul / Ukránul mukkan meg ?
Liz Truss 45 napig bírta kormányban. És az elődjei sem voltak különbek. Botrányhősökként, politikusi pojácákként fognak emlékezni rájuk.
Putyin meg beírta magát egy Sztálin 2.0-ként a történelembe. Ökör ő is, de legalább biztosított a pozíciója.
Most olvasom hát persze hogy bevallotta. Addig olvastam hogy az ukrán külügyminiszter elég is volt
#8.: "én az orosz-ukrán háború óta ha valaki megkérdezi, hogy milyen nemzetiségű vagyok akkor azt mondom, hogy budapesti. Esetleg európai, magyar biztosan nem. Ezek évek óta azt tolják, hogy aki libsi az nem magyar, aki nem fideszes az nem magyar, aki nem keresztény az nem magyar, hát akkor cs*sszétek meg, én mostantól boldogan nem vagyok magyar."
Örülök, hogy határon túli magyar létedre nem tartozol az elvakult Fidesz-imádók közé, akik ezeknek az álhazafi maffiózóknak a nemzetrontó pártjának szekerét tolják.
De higgadj le, mert szerencsére van alternatívája a mostani kormánynak és a balfék ballibeknek is, mégpedig a Mi Hazánk Mozgalom vagy akár a Jobbik. De még a sajnos töpepárttá zsugorodott MIÉP is jobb választás.
Szóval tájékozódj, érdeklődj, figyelj oda, hogy ki mit mond és ne a magyar nemzetiségedet tagadd meg, mert az egy pártpolitikán felüli dolog.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!