Horvátország gazdasága lehet érdekes?
Figyelt kérdés
Egy választott ország gazdaságának bemutatása a feladat,
Horvátország az egyik kedvenc országom, ezért esett erre a választásom, de lehet hogy unalmas lenne egy Oroszország/Franciaország...gazdasági helyzetéhez képest?
2022. nov. 2. 13:47
1/6 anonim válasza:
Minden attól függ, hogy hogyan prezentálod.
2/6 anonim válasza:
Persze, nekem speciel az esőfelhők figyelése az érdekes, van, akinek a pirospaprika készitése az érdekes, másnak meg a kinai evőpálca használata az. Normális, hogy neked pont ez, nyugi!
4/6 A kérdező kommentje:
Köszi Mindenkinek, többiek egyből lestoppolta Kínát, Oroszországot, Franciaországot, attól tartottam hogy az enyémben nem lesz semmi érdekes
#1 ez isigaz de ki szeret előadni?! én speciel utálok szerepelni, előadni de ha ez a feladat akkor ez
2022. nov. 2. 14:47
5/6 MDaniel98 válasza:
Persze. Nem olyan fontos mint pl.: Kína, de érdekes attól még lehet.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
Nagyon bonyolultat nem is szeretnék választani amit nehéz feldolgozni :)))
2022. nov. 3. 10:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!