Kiderül e valaha az életben, hogy ki robbantotta fel az Északi Áramlat gázvezetéket?
Figyelt kérdés
Rejtély marad vagy valaki felteszi a kezét, hogy nem kellet volna, bocs de én voltam.
Vagy kiderítik de senki nem meri, tudja megírni majd mi a valós igazság?
2022. nov. 1. 16:22
31/51 anonim válasza:
Már az első napokban kiderült, hogy az USA. Következménye persze nincs, sőt, ennek ellenére letagadják.
32/51 Alex Fly válasza:
@31: forrás? Mert a vizsgálatok ezt nem bizonyították...
34/51 NTBS válasza:
Senki nem fogja beismerni, hogy ő volt.
35/51 Alex Fly válasza:
@33: úgy értem: hiteles forrás, nem egy blogon közzétett magánvélemény
36/51 anonim válasza:
32# Milyen vizsgálatok? Orvosi az urulógián? 🤣🤣🤣 De tényleg, komolyan közkinccsé tudsz tenni valami hiteles dokumentumot "vizsgálatokról"? 🤣🤣🤣
37/51 A kérdező kommentje:
#31 Az USA itt úgy tűnik olyan, mint a "szóváltásba" keveredett keveredett borsodi cigány
- dik, mán more, háát íín ott se vootam hájjon meg a düglött lovam -
2023. febr. 10. 18:06
38/51 Alex Fly válasza:
@37: olyasmi... Függetlenül attól, volt-e valami köze hozzá vagy egyáltalán ott volt-e, az egybites tardok szerint egyértelmű, hogy csak ő lehetett, mert csak.
39/51 anonim válasza:
38. Én kezdettől ukrán párti vagyok de ha ennél a pontnál te nem akarod érteni, hogy ez bizony USA terrorcselekmény volt és ezt minden eszközzel söprik a szőnyeg alá meglepően szervezetten és a médiákkal karöltve akkor te vagy a legbrutálabb félbites TARD nagybetűvel aki létezhet.
40/51 anonim válasza:
38# A 2 bites nem tudom mik (ott már több az ész) tudják, hogy ez nem ment volna az USA- nak egyedül a skandináv országok valamelyikének segítsége nélkül
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!