Ha Black lives matter pólót viselni hősiesség, akkor White lives mattert viselni miért rasszista?
Latod kérdező milyenek ezek az lmbtqpn-esek itt legalizálják a pedot.
a 10-es is inkább melegnek nyilvánítja (védi)
10. tehát a logikád szerint:
ha nácikkal tartózkodom egy térben, akkor magam is nácivá válok.
De ha pedofilokkal tartózkodom egy térben, akkor maradok, aki voltam.
Én nem értem, de örülök, ha te igen XD
17; egy sima szobát írtál vagy mit, nem rendezvényt. Hát ha náci rendezvényre mész, akkor nyilván összenácizódsz, nincs vita.
De ha ugyanígy elmész egy melegerendezvényre pedofilként, és a többiek (ha tudják rólad) nem közisít ki ezért vagy nyom fel téged a rendőrségen, akkor bizony ott 30.001 pedofil lesz, vagy pedofíliát jóváhagyó emberke...
"A nemzetközi polgárjogi szervezet, az Anti-Defamation League a „White Lives Matter” kifejezést „a fehér felsőbbrendűség kifejezéseként ” határozta meg. Állításuk szerint a szlogen „rasszista válaszként a Black Lives Matter mozgalomra” jelent meg"
Akkor a Black Lives Matter nem a Fekete felsőbbrendűséget jelenti?
És az nem rassista?
Amúgy milyen jogon változtatják meg a szavakat?
Én is monndhatom akkor hogy Én megváltoztatom mondjuk a gumicukor holnaptól ház lesz?!
#10: "Ha úgy vizsgálod a gyilkosságok arányát, hogy kontrollálod az egyének szociális helyzetét, akkor aránylag a legtöbb gyilkosságot elkövető népcsoport a szegény, fehér, fiatal férfiak."
Ez mit jelent?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!