Joe Biden tisztában van azzal hogy kínos dolgokat művel és az USA és a févilág csak nevet rajta?
Összevissza írsz minden h*lyeséget, úgyhogy már követni sem bírlak.
Tény, hogy már nem mai gyerek és néha csinál ezt-azt, amit a jobboldali média azonnal felkap. Ettől még jól csinálja, amit csinál. Nyilván nem egyeduralkodó, hanem egy gépezet hozza a törvényeket és alapból nem is fogadhatna el olyan javaslatot, amit ne előzne meg komoly szakmai vita a kongresszusban. Az amerikaiak szeretik őt, ezért van ott ahol van, még ha csak az a feladata is, hogy aláírja azt, amit a nála sokkal fiatalabb és szakmailag felkészültebb emberek elé raknak. De ne aggódj, nem írhat alá semmilyen hülyeséget, mert az USA egy demokratikusan működő ország, nem az van, mint nálunk, hogy Rubel Viktor felébred és olyan rendeletet hoz, amit éppen álmodott.
#17: „Tények? Nézd meg a dollár sikerét.”
A dollár "sikere" egyben nagy fejfájás is az amerikai gazdaságnak, a magas árfolyam ugyanis rontja a versenyképességet. De amúgy az euróhoz viszonyított árfolyamnak nem sok köze van Bidenhez. Ahhoz már inkább hogy a Fed 3,5%-ig emelte az alapkamatot, míg az EKB kivárt a kamatemelgetéssel mostanáig.
"44négy
Putyin és a béketárgyalás
Tiltás
2022. október 28. 23:05
Előzmény:
A kérdésre írt válaszod: Putyin keszel all targyalni a bekeert, de mi miert forditunk neki megis hatat es folytatjuk a haborut?
""Értelmezd, amit idéztél tőlem, ha az oroszok szétbombázzák Irakot, azt is leszarom, nem érdekel. Ha minket támadnak meg, és egy spanyol weboldalon..."
Az üzenet:
Köszönöm szépen a válaszaidat, ilyen jót már rég nevettem 🤣🤣
Válaszol
Töröl"
Jó idióta a barátunk
Kifejted pontosan mit csinál amin nevet a fél világ?
Én kíváncsi vagyok amúgy az érveidre. Győzz meg!
De ne Origo és Mandiner linkeket másolj nekünk ide.
26-os, demens, és az amerikaiak is tudják. Nézd meg Derek von Schaik videóját!
Amúgy ő maga is tudja, papíron írták neki, hogy hogy viselkedjen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!