Melyik külföldi országot szereted, illetve melyiket utálod a legjobban? Miért?
Legjobban szeretem: Franciaország
Mert nagyon tetszik a kultúrája és a társadalma, valamint a gazdag történelme: A Frank Birodalom volt az első ország, ami összeszedte magát a Nyugatrómai Birodalom bukása után, és Nagy Károly alatt túl is tudta szárnyalni azt. A középkori európai kultúrát, azt hogy mit jelent a Róma bukása utáni korban európainak lenni lényegében a franciák találták fel.
Legjobban utálom: USA
Mert létrehoztak egy fenntarthatalan, embertelen, arrogáns kultúrát, amit nem képesek a határaikon belül tartani, hanem az egész világot meg akarják mérgezni vele. A mai korban onnan származnak mind a szélsőjobbos, mind a szélsőbalos hülyeségek, amik felforgatják az európai civilizációt.
Legjobban utálom: Oroszország
Legjobban szeretem: Izrael
Legjobban szeretem: Japán
Azért, mert a világ legegyedibb országa, több ezer éves kultúrával, amihez nincs hasonló sem. Valamint a Japán társadalom, és kultúra sokkal elviselhetőbb egy introvertált számára, mint az Európai.
A legjobban utálom: Észak-Korea
Igazából azért utálom, mert a világ legelnyomóbb, leggonoszabb diktatúra világon. Én hevesen antikommunista vagyok, szóval Észak-Korea rosszabb számomra mint a pokol.
Legjobban szeretem: Új Zéland, Japán, esetleg Izrael
Legjobban utálom: USA, Románia
Legjobban szeretem Beludzsisztán,
Legjobban utálom Máltai lovagrend.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!