Demokrácia vs. Biden jó viszonya a pápával?
Figyelt kérdés
Most olvasom, hogy Macron találkozott a pápával és azt kérte, hogy szervezzen le tárgyalást Biden és Putyin között. Eddig ok. Viszont azt írja, hogy Macron szerint a pápának bensőséges a viszonya Bidennel. Itt kicsit felmerült bennem, hogy ez miként egyeztethető össze a gyakran emlegetett amerikai demokráciával? Bárcsak béke lenne, nem arról beszélek. Hanem hogy van egy választói akarat, ami Bident hatalomba hozta, és akkor ilyen jelentőségű döntések azon múlnak, hogy 2 db embernek milyen a viszonya? Vagy ők mit beszélnek meg? Vagy valamit rosszul értek? Ez csak egy szimbolikus dolog lenne a pápa részéről? Én nem foglalkozom politikával, úgyhogy lehet hogy butaság, amit kérdezek. De szeretnék okosodni, így aki jobban érti, az írhatna erről. Köszi!2022. okt. 25. 13:13
2/6 anonim 

válasza:

Butaság amit kérdezel. Minden a kapcsokatokon múlik a politikában. Egyébként Biden mint az USA elnöke alapesetben jó viszonyt ápol a legnagyobb keresztény egyház vezetőjével. Ez kb default.
3/6 A kérdező kommentje:
S ez szerinted nem érinti azt, hogy mit gondolunk a demokráciáról?
2022. okt. 25. 13:21
4/6 anonim 

válasza:

Azt biztos nem, hogy én mit gondolok. Vagy szerinted a pápával való viszonya érdemben befolyásolja, hány szavazatot kapott?
5/6 anonim 

válasza:

a pápának bensőséges a viszonya Bidennel? ...ezen jót röhögtem..
6/6 A kérdező kommentje:
5# a-ha, szóval ez lényegtelen, inkább csak szimbolikus, gesztus értékű izé volt Macrontól.
2022. okt. 25. 14:36
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!