Ukrajna vissza fogja foglalni Herszont?
#10: Nem akarok semmit az oroszokra kenni, épp ezt mondom, hogy bizonyíték nélkül minek vádaskodni bármelyik oldalon is.
A kérdés egyébként sem a piszkos bomba bevetése volt, de amióta bedobták a köztudatba, mindenki erről beszél. Eléggé elszomorító, hogy ilyen könnyen elfogadtok minden ellenőrizetlen kijelentést. Én se hiszek el mindent az ukrán hírszerzésnek, háború van, nyilvánvalóan mindkét fél a maga javára ferdít vagy hazudik.
12.
"Én se hiszek el mindent az ukrán hírszerzésnek, háború van, nyilvánvalóan mindkét fél a maga javára ferdít vagy hazudik."
Eddig csak az egyik felet kaptam folyamatos hazugságokon
#13: Gondolom az ukrán félre gondolsz, de parancsolj, itt egy példa az orosz hazugságra is:
Valószínűleg nem, de keményen megszorongatják a ruszkik tökeit. Tüzérségi tűz alá tudják venni a várost és Mariupol 2. romhalmazt csinálni belőle - csak itt most az ukránok lövik, míg Mariupolt meg a ruszkik dózerolták le.
Akkor tudják elfoglalni ha a ruszkik direkt kivonulnak a nyugati részéről hogy a folyó mögött védekezzenek - azaz vagy leboltolják egymás között (Herszon felad, Dombasz elfoglal) a cserét, vagy katonailag elérik.
17
Hogy ilyen pitiáner dolgokkal jöttél
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!