11/22 anonim 

válasza:

18# hát de valszeg el fogyott mert még mindig ugyan abba van mint amibe a háborút kezdte .
Értem én hogy meg kell mutatni hogy ő mekkora japmi hogy zöld izompólóba járkál de hogy öltönyben nem láttam még az életbe az biztos .
12/22 anonim 

válasza:

De amúgy érdekes leírtam hogy jöttek a lepontozók és vissza fel lett mindenki pontozva . Megvan a módszer hogy hogy kell előzni őket? Úgy mint a jehovásokat rájuk båszni az ajtót előtte még finoman mondani hogy nem érdekel
13/22 anonim 

válasza:

19.
"
Értem én hogy meg kell mutatni hogy ő mekkora japmi hogy zöld izompólóba járkál de hogy öltönyben nem láttam még az életbe az biztos ."
Mert igazából nem is ő miniszterelnök, csak a helyettes
14/22 anonim 

válasza:

Ne is mondjon le! Ő egy nemzeti hős.
15/22 anonim 

válasza:

14# melyik nemzetnek ? Nigériában?
18/22 anonim 

válasza:

Kár hogy nem magyar 🤣🤣🤣🤣.
Esküszöm jóhogy nem mész és szopod le hát nem igaz.
Egy utolsó féreg az az ember
19/22 anonim 

válasza:

Imádom. Egy hős aki védi a hazáját.
20/22 anonim 

válasza:

Fúúhaaaaaa.
Te nagyon durván benyaltad a propagandát de olyan szinten hogy már rendesen sajnállak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!