Úgy tűnik Armageddon tábornoknak meg van a kvalitása,Ukrajna hamarosan kapitulál?
2022. okt. 22. 17:38
11/20 anonim válasza:
"A jobbosok alternatív valóságban élnek, szerintük Putyin már Portugáliáig is elment."
Ti malagyec! :)
12/20 anonim válasza:
"Egy ilyen elszánt országot fostos orosz brigantik nem fognak legyőzni."
Nem úgy tűnik, pávus. :)
13/20 anonim válasza:
Ez az Armageddon tábornok olyan, mintha vmi gagyi Marvel szuperhősfilm címe lenne.
14/20 anonim válasza:
Akkor se győzhetnek, ha a hazaáruló moszkovita bolsevik Bede meg a kondája már tapsikolnak, hogy jönnek az elvtársak.
это конец, товарищи
15/20 anonim válasza:
Vagy mint "Rettenet tábornok" a South Parkból
16/20 Jeffrey Spender válasza:
Hypno, a Netes dühöngés helyett miért nem állsz be az Ukrán Hadseregbe ? :)
17/20 anonim válasza:
Amiért te sem a Wagner csoporthoz.
18/20 Jeffrey Spender válasza:
Én mind Ukrajnát, mind Oroszországot egykutyának tekintem, nem is értem, miért utálja Magyar a Magyart, egy újabb téma miatt ?
19/20 anonim válasza:
A sok-sok év kormányzati uszításnak beérett a gyümölcse.
Arthur J. Finkelstein nem véletlenül volt a gyűlöletkampányok atyamestere. A fijjuk meg rájöttek, hogy a módszere nem csak választási kampányban alkalmazható.
20/20 A kérdező kommentje:
19 Mert a libsiknél ugye sose volt úszítás..,hol is vannak Varga Jucus kompromittáló kêpei pl
? (:
2022. okt. 23. 07:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!